ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Το χάπι χρυσώνεται για όλες τις ομάδες της Football League

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ:  Το χάπι χρυσώνεται για όλες τις ομάδες της Football League

Ο  management, Σπύρος Μαραθωνίτης πήγε σε δημόσιο σχολείο, ακολούθησε σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων με προέκταση στο Αθλητικό management, Προπονητική & Scouting με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο! έκανε μια αναφορά όσον αναφορά την αναδιάρθρωση.
<<Κλείδωσε και οριστικά η αναδιάρθρωση η οποία θα ισχύει από φέτος μία νέα σελίδα ανοίγετε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με 32 επαγγελματικές ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.
Έχουμε και λέμε οι δύο ομάδες που έπεσαν φέτος από τη Superleague 2,, Ιεράπετρα και Καραϊσκάκη του χρόνου θα ξανά αγωνίζονται Superleague 2 Ο λόγος είναι απλός αφού έπεσαν μία κατηγορία δηλαδή στη Football League ως ομάδα Football League από τη στιγμή που καταργείται του χρόνου θα αγωνίζονται πάλι στη Superleague 2.
Οι δύο τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου στη Football League αποχαιρετούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Το χάπι όμως χρυσώνεται για όλες τις ομάδες της Football League μιας και θα πάρουν αυτό το περιβόητο ποσοστό από το στοίχημα 77.000 περίπου και μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Τέσσερις ομάδες από την Γ Εθνική θα ανέβουν και αυτές στην Superleague 2
Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής για όλες τις ομάδες της Superleague 2 250.000 μετοχικό κεφάλαιο μπορεί να μεγαλώσει και λίγο ακόμα και επιπλέον 100.000 εγγυητική.
Στη Superleague 2 θα συμμετέχουν και τέσσερις ομάδες πρωτοεμφανιζόμενες οι οποίες θα είναι οι δεύτερες ομάδες του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκου και βρισκόμαστε σε αναμονή των ειδικών κανόνων που θα έχουν αυτές οι ομάδες σχετικά με το ρόστερ των παικτών τους.
Άντε να πω και για την Γ Εθνική η οποία είναι μεν ερασιτεχνική με μεγάλες υποχρεώσεις από τη Νέα χρονιά θα έχουμε λιγότερους ομίλους δεν ξέρω αν το καταλάβατε αφού φέτος μόνο πέφτουν ομάδες και δεν ανεβαίνει καμία από το τοπικό και πολύ σωστά θα έλεγα εγώ γιατί μερικές δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στο τοπικό εύκολα.
Τώρα εγώ τα έλεγα αυτά εδώ και καιρό ότι ο Αυγενάκης δεν κάνει πλάκα και θέλει να αλλάξει πραγματικά την δομή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το πόσο καλό θα είναι αυτό θα το δούμε στην πορεία νομίζω σίγουρα καλύτερο από αυτό που είχαμε μέχρι σήμερα.
Για όσους πέσατε από τα σύννεφα να σας αναφέρω και πάλι ότι τα σύννεφα δεν κατοικούνται ή αλλάξτε μυαλά η αλλάξτε συμβούλους και μην μπερδεύετε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο με το ερασιτεχνικό τουλάχιστον προς την δομή του γιατί θα πετάτε λεφτά τζάμπα>>.

 

Σχετικά Άρθρα