ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Τι γίνετε φέτος στο ποδόσφαιρο?

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Τι γίνετε φέτος στο ποδόσφαιρο

Τι γίνετε φέτος στο ποδόσφαιρο?
Για εμάς που εργαζόμαστε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχουμε πέσει από τα σύννεφα
Αν πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι ομάδες κινούνται σε χαμηλά επίπεδα μία από τα ίδια και η Κύπρος και μιλάω κυρίως για το οικονομικό κομμάτι.
Στην 1η κατηγορία της Ελλάδος και της Κύπρου τα πράγματα είναι περίπου οπως ήταν και πέρυσι.
Στην 2η κατηγορία στην Κύπρος φέτος τα πράγματα κινούνται πιο χαμηλά ακόμα.
Τα χρήματα που δίνουν οι ομάδες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δέλεαρ για σχεδόν κανέναν παίκτη από άλλη χώρα να πάει γιατί μπορεί να βρει πολύ περισσότερα λεφτά στην χώρα του αλλά και η δημοτικότητα του πρωταθλήματος δεν κινείται σε καλά επίπεδα.
Ένα μεγάλο όμως πλεονέκτημα που έχει είναι η οργάνωση.
Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για την τρίτη κατηγορία της Κύπρου.
Η περίπτωση να πάει καλός παίκτης από την Ελλάδα
π.χ φέτος είναι απειροελάχιστη
Και θα γίνει μόνο για παίκτες πάνω τον 25 χρονών που δεν θα βρίσκουν ομάδα ελάχιστες λοιπόν οι εξαιρέσεις βέβαια η Κύπρος έχει και μία μεγάλη ιδιαιτερότητα και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε η οικονομία της βασίζεται κυρίως στον τουρισμό οπότε τέ κανείς πολύ εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ότι λεφτά δεν υπάρχουν.
Στην Ελλάδα πάλι φέτος λόγο της αναδιάρθρωσης υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ομάδες είναι δέλεαρ η δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας μακάρι να είναι όπως το περσινό πρωτάθλημα πράγμα πολύ δύσκολο όμως γιατί όλες οι ομάδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις έχω ένα φόβο ότι τα πράγματα δεν Θα κυλήσουν ομαλά για όλες τις ομάδες.
Το ότι θα είναι ένα Πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων αυτό είναι δεδομένο και μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πολύ εύκολα.
Συνεχίζω να λέω ότι τόσες πολλές επαγγελματικές ομάδες δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν στην Ελλάδα.
Η τρίτη κατηγορία στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο πιο χαμηλά πολύ λιγότερα χρήματα αυτό σημαίνει και χαμηλότερη ποιότητα μόνο για νεαρούς υπάρχει κίνητρο βέβαια θα μου πεις ο καλός νεαρός κάτω τον 25 γιατί δεν βρίσκει μία ομάδα Superleague 2 Ο λόγος είναι απλός γιατί δεν χωράνε όλοι ρε παιδιά ποτέ δεν χωρούσαν.
Βέβαια υπάρχουν και ομάδες που στοχεύουν πιο ψηλά καλό θα είναι όμως πριν κάνουν οτιδήποτε να έχουν σκεφτεί από πριν αν πληρούν τις προϋποθέσεις σε περίπτωση που ανέβουν σε επαγγελματική κατηγορία για να μην ξαναδούμε το φετινό φαινόμενο με ομάδες που δήλωσαν αδυναμία να συμμετέχουν στην Superleague 2 επαγγελματική κατηγορία για διάφορους λόγους και κυρίως οικονομικούς.

Σχετικά Άρθρα