ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Μία επαγγελματική ομάδα έχει πολλά σκέλη

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Μία επαγγελματική ομάδα έχει πολλά σκέλη

Το να λειτουργήσει μία επαγγελματική ομάδα απαιτείται πρώτα να υπάρχουν οι προϋποθέσεις
Διάφοροι επιχειρηματίες πετυχημένη στο είδος τους κατά καιρούς τους βλέπεις να ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι από αυτούς καταφέρνουν να αποτύχουν πράγμα που αν το δεις σοβαρά δεν θα μπορούσε να συμβεί με την ευκολία που συμβαίνει.
Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός κανείς δεν βάζει μπροστά το επιχειρείν στην ομάδα το τραγικότερο ακόμα είναι όταν βλέπεις την Ιστορία να επαναλαμβάνεται ακόμα και όταν αλλάζουν τα πρόσωπα Όχι σας πληροφορώ ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο μόνο απλά στην Ελλάδα και στην Κύπρο γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία.
Κι αν δεν αλλάξει σύντομα δεν θα δείτε να αλλάζει και το ποδόσφαιρο γιατί όπως και να το κάνουμε όλα αυτά είναι αλληλένδετα.
Όταν η στρατηγική του κάθε επιχειρηματία που προσπαθεί να ασχοληθεί με μία επαγγελματική ομάδα στο τέλος είναι ακριβώς ίδια αλλά περιμένει να έχει καλύτερα αποτελέσματα από τους προκατόχους του είναι άξιο απορίας.
Μία επαγγελματική ομάδα έχει πολλά σκέλη γιατί να μην ξεχνάμε είναι εταιρεία πρέπει να δεις τα έσοδα τα έξοδα και πρέπει να απαρτίζεται από μία σειρά ανθρώπων χρειάζεται και τεχνοκράτες και προπονητικό επιτελείο και ο καθένας να βάζει το δικό του κομμάτι.
Σε ένα αποτυχημένο μοντέλο προηγούμενων ετών θα πρέπει για να μην πω επιβάλλεται να αλλάξεις μέχρι και την καθαρίστρια ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να βρεις κάτι που θα σου δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.
Θα πρέπει να δεις κατάματα τι έκαναν λάθος οι προκάτοχοι σου και να μην κάνεις το ίδιο
Όπως θα έκανες και στην επιχείρησή σου έτσι απλά.

 

0 σχόλια

 

Σχετικά Άρθρα