ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Κανείς δεν έχει χρόνο για χάσιμο

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ:  Κανείς δεν έχει χρόνο για χάσιμο

Ο Σπύρος Μαραθωνίτης τόνισε:
<<Για έναν ποδοσφαιριστή το ποδόσφαιρο έχει βήματα που καθορίζουν και το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό το να περιμένεις ευκαιρίες ξαπλωμένος στον καναπέ δεν υπάρχει.
Κανείς δεν έχει χρόνο για χάσιμο
Όταν προτείνουμε έναν παίκτη πρέπει να είμαστε απόλυτη στο τι στοιχεία πραγματικά έχει και σε τι επίπεδο βρίσκεται κανείς σοβαρός ατζέντης δεν θα μπορούσε να ρισκάρει να στείλει έναν παίκτη χωρίς να ξέρει πράγματα για τον παίκτη και σε τι κατάσταση είναι σήμερα και αυτό πολλές φορές μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα
Θα είναι μια καλή χρονιά η φετινή ειδικά για τους νεαρούς οι ομάδες έτσι και αλλιώς έχουν κάνει στροφή προς τα εκεί και οι ομάδες όχι όμως για για όλους ο καλός σήμερα έχει λιγότερο ανταγωνισμό και μπορεί να ξεχωρίσει πιο εύκολα από κάθε άλλη χρονιά .
Το κακό είναι με μερικούς ότι τους ακούς να σου λένε ότι έχουν κάνει πράγματα έχουν δουλέψει και στην πραγματικότητα δεν έχουν κερδίσει τίποτα.
Όταν λοιπόν τους λες ότι πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύουν γιατί αποδεδειγμένα αυτό που έχουν κάνει μέχρι σήμερα δεν τους έχει οδηγήσει πουθενά τότε τους δυσκολεύεις γιατί χαλάς τις διακοπές τους τις βόλτες τους.
Ρωτάς τον άλλο αν κάνει διατροφή και σου λέει προσέχω τι τρώω αυτό όμως δεν είναι εξειδικευμένη διατροφή.
Σήμερα η διατροφή μπορεί να ανεβάσει έναν παίκτη μέχρι και 50%.
Για αυτό πριν ξεκινήσετε να παίρνετε σβάρνα ότι δοκιμαστικό ακούτε ας είστε πρώτα καλά προετοιμασμένοι Αν και ανοιχτά δοκιμαστικά σοβαρά στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν γιατί είναι απλά χαμένος χρόνος για όλους

 

Σχετικά Άρθρα