ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ: Η αναδιάρθρωση φαίνεται να είναι δεδομένη στην Ελλάδα

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ:  Η αναδιάρθρωση φαίνεται να είναι δεδομένη στην Ελλάδα

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ενωση Ασπροπύργου Σπύρος Μαραθωνίτης τόνισε:
<<Όμως επιβάλλεται να γίνει και νόμος του Κράτους αμέσως μετά το Πάσχα.
Αλλιώς θα βλέπουμε διαφορά τρελά σενάρια και περίεργες απαιτήσεις όπως αυτό που είδαμε πρόσφατα από την Superleague 2.
Και στην συνέχεια παντελώς λάθος αντίδραση της Football League με ανακοίνωση που είχε φτιαχτεί στο πόδι και εντελώς ερασιτεχνική.
Όσο η αναδιάρθρωση δεν γίνεται νόμος του Κράτους θα ισχύει ότι 2 ομάδες από την Superleague 2 θα πέσουν και από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει Football League η αμέσως επόμενη κατηγορία είναι η Γ Εθνική
( και μη σκεφτεί κανείς καμιά βλακεία και να πει Μα είναι δυνατόν να πέσουν δύο κατηγορίες? Από την στιγμή που καταργείται η Football League δεν πέφτουν δύο κατηγορίες μία κατηγορία πέφτουν)
Και από τη Football League ανεβαίνουν δύο ομάδες και δύο πέφτουν υπάρχουν όμως και 6 ακόμα που περισσεύουν εκεί να δεις μπέρδεμα γιατί με αυτά που ισχύουν σήμερα δεν θα πέσω και από τα σύννεφα αν τους πούνε και εσείς στην Γ εθνική γιατί καταργούμε τη Football League.
Σίγουρα ήταν έκτρωμα η αναδιάρθρωση που είχε κάνει ο Βασιλειάδης και το έκανε εκ του ασφαλούς γιατί ήξερε ότι δεν θα συνεχίσει να είναι στη θέση του.
Ομως ο νέος υπουργός επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Η αναδιάρθρωση θα ακουμπήσει και το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Επιτέλους θα πάψει να υπάρχει η λεγόμενη Γ Εθνική η οποία είναι πραγματικά Δ με τόσους πολλούς ομίλους που που δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν κάποιες ομάδες που δεν πληρούν ούτε τις βασικές προϋποθέσεις.
Και επιτέλους πρέπει να μειωθούν και οι ΕΠΣ μερικές ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για της ψηφοφορίας όταν χρειαστούν.

Σχετικά Άρθρα