Σούπερ μεταγραφικές βόμβες με Φυσαράκη και Τσίρο ο Αθηναϊκός

Σούπερ μεταγραφικές βόμβες με Φυσαράκη και Τσίρο ο Αθηναϊκός

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Φυσαράκη και του μεσοαμυντικού Γιώργου Τσίρου που ανακοινώθηκαν και επίσημα προχώρησε ο Αθηναϊκός.

Οι δύο σχετικές ανακοινώσεις των λόρδων:

Ανακοίνωση Ν.1: Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Αποστόλη Φυσαράκη(επάνω στην φωτογραφία και στην κεντρική ΦΩΤΟ) από τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Ατρόμητο Αθηνών, εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Ασπρόπυργο, στον ΠΑΟ Κρουσώνα και στην ΑΕ Ιστιαίας, όλες ομάδες Γ’ Εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής και να γνωρίσει επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ανακοίνωση Ν.2 : Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Αθηναϊκού ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου μεσοαμυντικού Γιώργου Τσίρου(κάτω στην φωτογραφία και στην κεντρική ΦΩΤΟ), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Χαραυγιακό ενώ πέρυσι έκανε ένα πετυχημένο πέρασμα από τον Αήττητο Σπάτων.

Υ.γ Η Μεταγραφή του Αποστόλη Φυσαράκη είναι μια ευγενική χορηγία του Μέγα Χορηγού του Συλλόγου κυρίου Παναγιωτοπούλου ενώ εκείνο του Γιώργου Τσίρου, μια ευγενική χορηγία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας κυρίου Δημήτρη Μητρογιάννη.

Αμφότερους του ευχαριστούμε θερμά διότι χωρίς την συμβολή τους η φετινή χρονιά δεν θα ήταν ίδια.

Σχετικά Άρθρα