ΣΟΚ…Ο τερματοφύλακας Τάσος Μικρός σταμάτησε από τον Ηρακλή Ελευσίνας

ΣΟΚ…Ο τερματοφύλακας Τάσος Μικρός σταμάτησε από τον Ηρακλή Ελευσίνας

Κεραυνός εν αιθρία… για τον 21 χρονο νεαρό τερματοφύλακα του Ηρακλή Ελευσίνας Τάσο Μικρό μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με την ομάδα.
Ο ίδιος τόνισε:
<<Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να να αλλάξουμε σελίδα…ίσως όχι με τον τρόπο που φανταζόμουν αλλά η ζωή έτσι είναι όλο εκπλήξεις. Επειδή θα ακουστούν πολλά καλύτερα είναι να ακουστούν από πρώτο χέρι…μετά από τόσο καιρό σε μια ομάδα που έβαλα στην καρδιά μου και που συνεργάστηκα με ανθρώπους που θα συνεχίσω να αποκαλώ οικογένεια και εκτός του γηπέδου πίστευα πως θα υπήρχε μια διαφορετική σχέση αλλά ίσως να το εκτίμησα λάθος…τα λάθη ανθρώπινα είναι και δεν θα σταθώ εκεί…εύχομαι λοιπόν στην ομάδα να μπορέσει να φτάσει εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται και να μπορέσει να βρει τον δρόμο της.

Μιχάλη Κατσάφαρε σε ευχαριστώ που 2,5 χρόνια τώρα με ανέχτηκες με τα καλά μου και με τα άσχημα μου και ήσουν πάντα εκεί να τρέξεις για εμάς και να μας στηρίξεις όσο εύκολο η δύσκολο και αν ήταν!!
Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους Παντελής Κατσάφαρος Γιώργος Αξιώτης Αγγελο Γκόρο, Δημήτρη Απαζίδη που δεν περάσαμε και λίγα… (απογοητευθήκατε σε πολλές προπονήσεις που δεν μπορούσατε να βάλετε την μπάλα στα δίχτυα) ελπίζω αργά η γρήγορα να ξαναβρεθούμε στα ίδια αποδυτήρια!!

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα