Σκιαβάρα, Στεφανουδάκη, Κόκκινο, Μπούγια (ΦΩΤΟ) πήρε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Σκιαβάρα, Στεφανουδάκη, Κόκκινο, Μπούγια (ΦΩΤΟ) πήρε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σε τέσσερις σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που απέκτησε τους Βάϊο Σιακαβάρα και Γιώργο Στεφανουδάκη, Νίκο Κόκκινο και τον έμπειρο Κώστα Μπούγια

Και οι τέσσερις είναι προσωπικές επιλογές του κόουτς Σάκη Βερούτη, με τον οποίο συνεργάστηκαν πέρυσι στον Ακράτητο και κατέκτησαν τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΔΑ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο 27χρονος Βάιος Σιακαβάρας, που στον Ακράτητο φορούσε και τ ο περιβραχιόνιο του αρχηγού,μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο σαν ακραίος όσο και σαν κεντρικός αμυντικός, και έχει αγωνιστεί σε Μανδραϊκό και Αστέρα Μαγούλας, ενώ στον Ακράτητο άνηκε και ο 29χρονος γκολκίπερ Γιώργος Στεφανουδάκης

Επίσης, στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Νίκος Κόκκινος. Ο σπουδαίος ακραίος επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση και θα αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα τη νέα περίοδο.

Ο έμπειρος 33χρονος μέσος Κώστας Μπούγιας αγωνίστηκε πέρυσι στον Ακράτητο, όπου είχε προπονητή τον νέο κόουτς της ομάδας Σάκη Βερούτη, κατακτώντας τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΔΑ και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Εχει αγωνιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία σε Καμαυερό, Μοσχάτο και Μανδραϊκό.

Σχετικά Άρθρα