Σε θέση εκκίνησης με νέα πνοή ο ΠΑΟ Καματερού

Σε θέση εκκίνησης με νέα πνοή ο ΠΑΟ Καματερού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, ώρα 6.30 μ.μ. και στο γήπεδο Καματερού, ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά ο Π.Α.Ο. Καματερού. Στο πρώτο ραντεβού ο προπονητής Ν. Κουνάδης και οι συνεργάτες του (Παππάς Δ. και Βαζλαμάτζης Αντ.), περιμένουν να καλωσορίσουν τους ποδοσφαιριστές που συγκρότησαν το περσινό κορμό της ομάδας, τις νέες προσθήκες (Παπαδιώτης Δημ. – τερματοφύλακας, Γρηγορίου Αγγ. – κεντρ. αμυντικός, Χαρατσάρης Φίλιπ. – μέσος, Κολοκοτρώνης Δημ. – κεντρ. επιθετικός), αλλά και μια ακόμη μεταγραφική κίνηση στη θέση του αμυντικού μέσου.

Χωρίς ν’ αλλάξει φιλοσοφία, η ομάδα θα προσπαθήσει φέτος να υλοποιήσει το στόχο της επανόδου στην Α’ Αθήνας, συνδιαζοντάς τον, με καλό ποδόσφαιρο και προώθηση νέων ποδοσφαιριστών της.
Στα διοικητικά, νέος πρόεδρος του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση του κ. Καγιούλη (διαφορά φιλοσοφίας), είναι ο Βασίλης Γιάκης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και από τα σπλάχνα της ομάδας, επιχειρηματίας κ’ πτυχιούχος Νομικής). Το περσινό σχήμα πλαισιώνουν επίσης ο Γιώργος Τρισκογιάννης – Β’ α/πρόεδρος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της ομάδας κ’ επιχειρηματίας), Ανδρέας Νταγιάκος – Ειδ. Γραμματέας, υπεύθυνος Ε.Π.Σ.Α., επικοινωνίας κ’ ακαδημιών (εκπαιδευτικός –Msc μηχανολόγος μηχανικός) και ο Βασίλης Μανάρας (πρώην πρόεδρος της ομάδας).

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάκης Βασίλης
2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ’ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΣΑ: Κοντοβάς Σωτήρης
3. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ’ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: Πέτρου Ιωάννης
4. ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ’ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Νταγιάκος Ανδρέας
5. ΤΑΜΙΑΣ Α’: Παλυβός Ιωάννης
6. ΤΑΜΙΑΣ Β’: Τόλιας Κων/νος
7. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Α’: Παπαδημητρίου Δημήτρης
8. ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Β’: Κουλούρης Νίκος
9. ΕΦΟΡΟΣ: Πονηρός Στέλιος
10. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Α’ κ’ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’: Τρισκογιάννης Γιώργος
11. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Β’: Τσαγκάρης Βασίλης,
ΚΑΙ ΜΕΛΗ:
1. Παππάς Κων/νος, 2.Μανάρας Βασίλης, 3.Νικολόπουλος Παναγιώτης, 4.Μανάρας Σταμάτης κ’ 5) Τσέλιος Αθανάσιος.

Σχετικά Άρθρα