Σε καλό δρόμο o ΠΑΟ Καματερού νίκησε 2-1 την Αγία Ελεούσα (Video)-Κολοκοτρώνης – Χαρατσάρης τα γκολ των νικητών

Σε καλό δρόμο o ΠΑΟ Καματερού νίκησε 2-1 την Αγία Ελεούσα (Video)-Κολοκοτρώνης – Χαρατσάρης τα γκολ των νικητών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Αρεσε το καματερό στο φιλικό με την Αγία Ελεούσα. Γκόλ φάσεις χαμένες ευκαιρίες αλλά και τραυματισμούς είχε το σημερινό φιλικό στο Καματερό. Οι παίχτες του Νίκου Κουνάδη μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12′ με τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Κολοκοτρώνη
στη πρώτη ουσιαστική φάση με ωραίο συνδυασμό και τελείωμα απο τον τραυματισμένο σέντερ φορ του Καματερού -πρόβλημα στο μεσοδάχτυλο του χεριού απο σύγκρουση με αντίπαλο-αμέσως μετά το γκόλ ο Κολοκοτρώνης αντικαταστάθηκε.

Το ίδιο δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Αγία Ελεούσα να πιέζει και να ισοφαρίζει στο 59′ λεπτό με τον Ρούσσο
.Η συνέχεια ανήκει στο Καματερό αφού πίεσε και 2 λεπτά αργότερα προηγήθηκε με πολύ ωραίο σούτ του Φίλιππου Χαρατσάρη και ατύχησε σε κάποιες φάσεις σε σούτ του Πετανάι και πλασέ του Χαρατσάρη.

Ο Κόουτς Νίκος Κουνάδης είδε την Ομάδα του βελτιωμένη και τόνισε πως «συνεχίζουμε προσηλωμένοι την σκληρή δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και κυπέλλου».

Πρίν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πέτρου Τόλια και παρεδόθη ανθοδέσμη απο την Αγία Ελεούσα στους ανθρώπους του Καματερού.

 

Σχετικά Άρθρα