Σ.Π.Π.Α: Ανανεωτική Σχολή Ισχύος Ταυτοτήτων

Ανανεωτική Σχολή Ισχύος Ταυτοτήτων

Σας κάνουμε γνωστό ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (Ε.Π.Σ.Α.) σε συνεργασία με τον Φορέα των Προπονητών (Π.Ε.Π.Π.) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, διοργανώνουν ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων.
Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν, οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA A’ και UEFA B’ καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιοuμένων γυμναστών.
Η συμμετοχή όλων των παραπάνω που ενδιαφέρονται να εργασθούν σαν προπονητές, είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους, (2018-2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018.
Η σχολή είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουλίου 2018, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου ΄΄ΚΑΜΙΝΙ΄΄ στο Γαλάτσι και το πρακτικό κομμάτι στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Γαλατσίου.
Ώρα έναρξης της σχολής 09.00 την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018.Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν από τον σύνδεσμο αναλόγως την ημερομηνία εγγραφή τους και οι αιτήσεις συμμετοχής, θα συμπληρώνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών της Αθήνας κατόπιν επικοινωνίας με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Παπακανέλλο Σπυρίδωνα.Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι 50 προπονητές ανά σεμινάριο και θα τηρηθεί προτεραιότητα.


ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ


Α. Προπονητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στις Σχολές μέχρι 31/12/2016
– 40 € για τους προπονητές UEFA C’ (30 € υπέρ Ένωσης που διοργανώνει τη σχολή και 10 € υπέρ του συνδέσμου προπονητών)
– 80 € για τους προπονητές UEFA B’ (60 € υπέρ Ένωσης και 20 € υπέρ συνδέσμου προπονητών)
-120 € για τους προπονητές UEFA A’ (90 € υπέρ Ένωσης και 30 € υπέρ συνδέσμου προπονητών).
Β. Προπονητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτηση τους 1/1/2017-31/12/2017
-20 € για τους προπονητές UEFA C’ (10 € υπέρ Ένωσης και 10 € υπέρ συνδέσμου προπονητών)
-30 € για τους προπονητές UEFA B’ (20 € υπέρ Ένωσης και 10 € υπέρ συνδέσμου προπονητών)
-40 € για τους προπονητές UEFA A’ (30 € υπέρ Ένωσης και 10 € υπέρ συνδέσμου προπονητών)


ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ


Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει στον Σύνδεσμο, για να συμπληρώσει το έντυπο (αίτημα), που θα του δοθεί, προσκομίζοντας φωτοτυπία του διπλώματος του.
Στην συνέχεια πληρώνει το ανάλογο παράβολο, σε απόδειξη του Συνδέσμου και ο Σύνδεσμος την προσκομίζει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας , όπου πληρώνει το ανάλογο παράβολο στην Ε.Π.Σ.Α και εκδίδεται στο ονοματεπώνυμο του προπονητή ονομαστική απόδειξη.
Ο ενδιαφερόμενος που προσέρχεται να παρακολουθήσει την σχολή, την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου παραλαμβάνει από την διοίκηση του Σ.Π.Π.Α. δύο αποδείξεις που έχουν εκδοθεί στο όνομά του, του Συνδέσμου και της Ένωσης.

Σχετικά Άρθρα