Ράκγμπυ Λιγκ: Ευχές και συγχαρητήρια…

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο παιχνίδι της Εθνικης ομάδας Γυναικών Ράγκμπυ Λιγκ , στο μοναδικό γήπεδο Ράγκμπυ στην Ελλάδα ,στη Γκορυτσά Ασπροπύργου .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Κο Νίκος Ι. Μελετίου που στήριξε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια , για τη δημιουργία του Γηπέδου Ράγκμπυ στη Γκορυτσά . Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους : τον Πρόεδρο Του Αθλητικού Οργανισμού Κο Ιωάννη Κατσαρό , Τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κο Μιχάλη Ψωμιάδη, Την Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κα Πηλιχού Γεωργία , τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Κο Παπαδόπουλο Δημήτριο ,Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κο Σαββίδη Παντελή. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους κυρίους και κυρίες του ΔΣ Πυρρίχιος Ασπροπύργου στους γονείς και τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πυρρίχιου . Άψογη συνεργασία με τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας , Είμαστε περήφανοι για την Μπάντα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Ευχαριστουμε την Pizza Fan Greece για το κέρασμα στις εθνικές ομάδες των δυο χωρών.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Αθλητ. Οργ Κος Κατσαρός Ιωάννης , Ο Πρόεδρος ΚΕΔΑ Κος Παπαδόπουλος Αναστάσιος,Ο Αντιδήμαρχος Τέχνη. Υπηρ. Κος Σαββίδης Παντελής., Ο Αντιπρόεδρος Αθλητ. Οργ.Κος Κοναξής Αντώνης κ.α.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας !!! Συγχαρητήρια στο ΔΣ της ομοσπονδίας του Ραγκμπυ Λιγκ, στους προπονητές και σε όλα τα άτομα που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα !!!

Σχετικά Άρθρα