Πρωταθλητής ο Ερμής Ανω Λιοσίων στην κ:16

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΠΣΔΑ Κ16 2021-2022 Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Μετά την Κ14 και η Κ16 κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ομάδα της ένωσης Δυτικής Αττικής !
Πολύ σημαντική επιτυχία για τα παιδιά της Κ16 καθώς μετά από δύο χρόνια καραντίνας κατάφεραν να δείξουνε και αυτά αξιοσέβαστη συνέπεια και διάθεση γι αυτό που κάνουνε και στο τέλος της χρονιάς να επισφραγίσουν με το πιο όμορφο τρόπο την προσπάθειά τους δείχνοντας ότι τα εφόδια που είχαν αποκομίσει από την εκπαιδευτική μας διαδικασία μόνο ελλειπή δεν ήταν.
Τα συγκεκριμένα παιδιά γεννημένα 2006-2007 αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό και την αναγνώριση της Ακαδημίας μας καθώς τα τελευταία 7 χρόνια δείχνουν απόλυτη προσήλωση σε αυτό που κάνουν και έχουν βοηθήσει στα μέγιστα την ανάπτυξη της Ακαδημίας μας.
Παρόν στον πάγκο του Ερμή δίπλα στο προπονητή του τμήματος κ. Γιάννη Φατόλια ήταν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης του Δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ κ. Ηλίας Κυριακίδης, ο Υπεύθυνος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Ρούσσος και οι προπονητές της ακαδημίας μας κ. Τάσος Μαρνιερος και κ. Παναγιώτης Παυλίδης !
Αντίπαλος μας ήταν η Σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων Αργώ που με θετικό αποτέλεσμα έμπαινε στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης, χωρίς δεύτερη σκέψη δεχτήκαμε να τοποθετήσουν το δικό τους πανό δίπλα στην σημαία του Δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ, δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , ότι πρώτος δεν βγαίνεις μόνο όταν βρίσκεις τοξικούς τρόπους, αλλά υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΕΡΜΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Σχετικά Άρθρα