Προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης!!!!

Προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης!!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης με την καθοδήγηση της Διοίκησης Χούσου και τον κ. Βαγγέλη Χεινόπωρο Υπεύθυνο Ακαδημιών για δεύτερη χρονιά , έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.
Έχει προχωρήσει εδώ και πολύ καιρό όχι μόνο στην ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Τεχνικό Διευθυντή Άρη Γκάνια αλλά και στην αναβάθμιση του σε Διευθυντή Ποδοσφαίρου όλου του συλλόγου, προκειμένου να γίνει ομαλότερα η σύνδεση των Ακαδημιών και του Ανδρικού τμήματος και όχι μόνο , ενώ παρέμεινε όλη η προπονητική ομάδα – Πέτρος Αντωνίου , Γιώργος Μπαντές, Σωκράτης Σμαράιγδος , Γιώργος Πέτρου και Κωστας Καρνής ενώ ο Κόκκινος Μάριος δεν θα συνεχίσει λόγω εκπλήρωσης της στρατιωτικής του θητείας.
Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η αντικατάσταση του στο νευραλγικό πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.
Ήδη από πέρυσι ένας από τους στόχους της Ακαδημίας είναι σε υλοποίηση, αφού στην Ανδρική ομάδα την νέα χρονιά θα προωθηθούν επτά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προκειμένου να δοκιμαστούν!!!

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται επίσης τα εξής:
Το σύνθημα της Ακαδημίας -παίζω μπάλα διασκεδάζοντας – κυριαρχεί στην συνείδηση τόσο των αθλητών όσο και των γονέων τους και έτσι 200 ήδη αθλητές της Ακαδημίας απολαμβάνουν τις χαρές του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.
Η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης θα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις την επόμενη χρονιά και περιμένει τις εγγραφές των αθλητών της από τα τέλη Αυγούστου κάτω από την γραμματειακή καθοδήγηση της Μάρια Ρούσσου η οποία συνεχίζει για τρίτη χρονιά!!!

Πληροφορίες :www.eleftheroupolifc.com,
Fb:@eleftheroupolifc
Instagram: Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Α.Ε Ελευθερούπολης.

Σχετικά Άρθρα