Ποδοσφαιρικό τουρνουά Μάκης Πανταζής στη μνήμη του

Ποδοσφαιρικό τουρνουά Μάκης Πανταζής στη μνήμη του

Ανακοίνωση της ομάδας του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ για τη συμπλήρωση ενός έτους από την αναπάντεχο χαμό του Μάκη Πανταζή.
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θλιβερό εκείνο απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου, όπου πληροφορηθήκαμε τον αναπάντεχο χαμό του συνεργάτη, του φίλου μας, του προπονητή των παιδιών μας αλλά και της αντρικής ομάδας του Βύζαντα, Μάκη Πανταζή.
Η παγωμάρα ήταν η πρώτη αίσθηση όλων μας, και μετά ακολούθησε ο πόνος, ιδιαίτερα από τα παιδιά των ακαδημιών που θρηνούσαν τον χαμό του προπονητή τους, αυτού που τους έμαθε να σέβονται τους αντιπάλους τους, αλλά και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.
Ενός ανθρώπου που στην πορεία της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής, δίδαξε ήθος, μεταλαμπαδεύοντας τις αρχές και τις αξίες του υγιούς αθλητισμού στα μικρά παιδιά των ακαδημιών τις οποίες από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στήριξε με σθένος.
Ως διοίκηση, δεσμευόμαστε όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να προχωρήσουμε στην δημιουργία ενός τουρνουά ακαδημιών στην μνήμη του, με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ», το οποίο θα γίνει θεσμός για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα.
Γιατί όσα χρόνια και να περάσουν, θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό τον αείμνηστο φίλο μας ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, τιμώντας την μνήμη του.
Κλείνοντας, ενημερώνουμε, πως μέλη του Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα παρευρεθούν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, όπου θα τελεστεί το ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ στην μνήμη του.

Αγαπημένε μας coach μας λείπεις…

Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ Μεγάρων

Σχετικά Άρθρα