Ποδαρικό με νίκη για το 2019 ο Βύζας Μεγάρων 7-0

Κλωνάρης 4, Εβερετ, Βούκα, Δρίτσας τα γκόλ των κιτρινόμαυρων

Ο Βύζας Μεγάρων επέστρεψε στις νίκες και σε αγώνα για την 13η αγωνιστική(τελευταία πρώτου γύρου) σαν σε προπόνηση επικράτησε στο γήπεδο παραλίας του Κριού Ασπροπύργου με 7-0(ημίχρονο 4-0) ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2019.
Οι παίκτες του Μάκη Πανταζή με πολλά κέφια κατάφεραν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και να διαλύσουν την ασταθέστατη γραμμή των γηπεδούχων με επτά τέρματα ενώ είχαν και ένα δοκάρι στο 33΄ με τον Βούκα.

ΤΑ ΓΚΟΛ:

Τα τέρματα σημείωσαν οι: 5΄ Έβερετ με κεφαλιά. 15΄ Βούκα με σουτ από την περιοχή. 23΄ 0-3 Κλωνάρης με σουτ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής. 29΄ 0-4 Δρίτσας με κοντινό σουτ.70΄0-5 Κλωνάρης απο ασιστ του Δρίτσα.73΄ 0-6 Κλωνάρης φάση καρμπόν όπως το 0-5. 85′ 0-7 Κλωνάρης.

Η ομάδα του Κριού τελείωσε το μάτς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τοπαλόβ.

Διαιτητής: Γ. Χρόνης. Βοηθοί: Α. Βαλκάνος, Α. Καντανολέων.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (προπονητής Πάρης Λιάκος): Κατσούλας (48΄ Σεβαστόπουλος), Τσολαρίδης, Τοπάλοβ, Πέππας, Μπαρουτίδης, Παπαδόπουλος Θ. (77΄Καλοειδάς), Λειβαδάς, Παπαδόπουλος Χ., Βαλμάς, Τόλας, Πασαλίδης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Μάκης Πανταζής): Μπαλασάκης, Εμετό (80΄ Δρυμούσης), Χάρμπαλης (66΄ Πολυτάρχου), Έβερετ (74΄ Μουσκάι), Φλέγκας, Λαλαής, Βούκα (57΄ Μήτσος), Καραγιάννης, Δρίτσας, Κλωνάρης, Μαυρονάσος
Αναπληρωματικοί: Σερέπας, Κουφής, Κουρκούτης.

Σχετικά Άρθρα