Πήρε Βασίλη Πάσιο ο Πανιώνιος Καισαριανής

Πήρε Βασίλη Πάσιο ο Πανιώνιος Καισαριανής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος Καισαριανής. Οι “κυανέρυθροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Πάσιου στην ομάδα τους.

Ο 29χρονος μέσος έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό, καθώς ήταν αρχηγός στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ιλίσια 2004 και Παπάγο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του 29 μέσου Βασίλη Πάσιο.
ο οποίος την προηγούμενη χρόνια αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην πορεία της ένωσης βοτανικού μέχρι τα μπαράζ ανόδου !καθοριστικο ρόλο στο να πει το ναι ο ο δυναμικος μέσος έπαιξε η στάση και το ενδιαφέρον που έδειξε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης πρασας αποσπώντας έτσι το ναι του δυναμικού μέσου παρόλο τις προτάσεις που είχε από ομάδες μεγαλύτερων κατήγοριων στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιλίσια 2004 Παπάγο παράδεισο αμαρουσιου Ιωνικό .και έχει διατέλεσει για αρκετά χρόνια μέλος των ακαδημιών της ΑΕΚ ως αρχηγός .και με αρκετές συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων”

 

 

Ο παίκτης με δηλώσεις του δεν ξέχασε να στείλει τις ευχαριστίες του στην προηγούμενη ομάδα, την Ένωση Βοτανικού και τον τεχνικό Αργύρη Παπακώστα.

Σχετικά Άρθρα