Πήρε Κωτσοβό και Ζιώβα η Διάνα Ηλιούπολης

Πήρε Κωτσοβό και Ζιώβα η Διάνα Ηλιούπολης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποιήσε η Διάνα Ηλιούπολης στην τελευταία ημέρα του Ιούλη.

Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων απέκτησε τους Δημήτρη Κωτσοβό και Στέφανο Ζιώβα.

Ο Κωτσοβός είναι 20 χρονών, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ενώ πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα των Αγ. Αναργύρων, ενώ ο Ζιώβας είναι 17 ετών παίζει και εκείνος στην μεσσαία γραμμή, ενώ την χρονιά που μας πέρασε έπαιζε στον σύλλογο του Χολαργού.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διάνας Ηλιούπολης: “Η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση δυο ακόμη παικτών που θα στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου για μια αξιοπρεπή παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, αυτό της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ που θα αρχίσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωτσοβό (φωτογραφία) που προέρχεται απο τους Αγίους Αναργύρους, γεννήθηκε το 1998 και θεωρείται ένας πολυ ποιοτικός παίκτης στον χώρο του κέντρου και τον Στέφανο Ζιώβα που γεννήθηκε το 2001, αγωνιζόταν στον Χολαργό και αγωνίζεται κι αυτος στην μεσαία γραμμή.

Η ΔΙΑΝΑ έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα τους:

Νίκο Κετσετζόγλου (Χολαργός)

Δημήτρη Χριστόπουλο (Ατρόμητος Π)

Λουκά Βλάχο (Κ20 Απόλλων Αθ.)

Μαρίνο Πατινιώτη (Αστέρας Κερατσινίου)

Νίκο Καλαμαρά (Κ20 Πανιώνιος)

Αντώνη Κανέλλο (Λαύρα)

Άρη Κωτσοβό (Γλυφάδα)

Δημήτρη Κωτσοβό (Άγιοι Ανάργυροι)

Στέφανο Ζιώβα (Χολαργός)

Στο ρόστερ παρέμεινε και ο Μανώλης Καλλέργης που αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει απο τον συλλογο.

Το μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση του κυρίου Γιάννη Ζευγίτη αποτελεί η απόκτηση του Ιρακινού μέσου Αμπντούλ Ραζάκ που βρίσκεται στην ΔΙΑΝΑ εδώ και περιπου έναν χρόνο, με διακαή πόθο του συλλόγου να εντάξει στην δύναμή του τον συγκεκριμένο παίκτη.

«Έχουμε πολύ καλό υλικό και μικρό μέσο όρο ηλικίας. Πολλούς μικρούς και καλούς παίκτες», τόνισε ο Γιάννης Ζευγίτης αποφεύγοντας να μιλήσει για συγκεκριμένους στόχους της ομάδας”.

Σχετικά Άρθρα