Πετυχημένος από κάθε άποψη ο αγώνας Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης ΑΟ Καραβά-ΑΕ Χαραυγής Αστέρας

Πετυχημένος από κάθε άποψη ο αγώνας Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης ΑΟ Καραβά-ΑΕ Χαραυγής Αστέρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Αγώνας ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς ήταν ο αποψινός, μεταξύ του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ και της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.

Η διοργάνωση διεξήχθη στο γήπεδο της Χαραυγής, παρουσία φιλάθλων, οι οποίοι στήριξαν την πρωτοβουλία των δύο σωματείων με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του ιδρύματος ανηλίκων Πειραιά ο Καλός Ποιμήν.

Στην σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Καραβά αναφέρονται ακόμα τα εξής:
Μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Δ’ Διαμερίσματος Πειραιά Αναστάσιος Πούλος ενώ έδωσαν το «παρών» απο την ΕΠΣΠ το μέλος και πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής κος Λεμονής Αντώνης.
Στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα απο την ομάδα της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ο κος Θεοσόγλου Στέλιος για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην ομάδα.
Απο την μεριά του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ τιμήθηκε για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ κος Νταλάκος Παναγιώτης.
Τέλος,τιμήθηκαν επίσης οι τρείς διαιτητές του αγώνα κος Γιανναράκης Ιωάννης,κος Τραϊφόρος Αντώνης και κα Βογιατζιδάκη Χαρά για την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος και οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα μέσα στο γήπεδο επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες που διαθέτουν παίχτες με ποιότητα και ήθος που ανεβάζουν το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά.Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Παπανικολάου Νίκο και την διοίκηση της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε την νέα χρονιά υγεία,ευτυχία και να εκπληρωθούν με επιτυχία όλοι οι στόχοι που έχουν θέσει.

Σχετικά Άρθρα