ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΥΡΝΑΖΟΣ: Τα κεφάλια μέσα στον Ακράτητο

ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΥΡΝΑΖΟΣ:  Τα κεφάλια μέσα στον Ακράτητο


Tα κεφάλια μέσα στον Ακράτητο Ανω Λιοσίων αφού προετοιμάζονται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο σχιστό με το Κερατσίνι. Ο προπονητής Παναγιώτης Λουμάκης στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα του με την Προοδευτική είδε κάποια πράγματα από τους παίκτες του και κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Βουρνάζος τόνισε στο topiko24.gr

<<Το πρωτάθλημα, επιτέλους, ξεκινάει την Κυριακή..αυτό που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό! Καταρχάς εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αυτή να ήταν η τελευταία φορά που βγαίνουμε από την κανονικότητα μας. Τώρα για την ομάδα μας το πρωτάθλημα ξεκινάει με ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Κερατσίνι. Εμείς από πλευρά μας και τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά του ιού, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλες αυτές τις μέρες με απόλυτη σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Παναγιώτη Λουμάκη και των συνεργατών του και είμαστε έτοιμοι να πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό όπως αυτό αρμόζει από την ομάδα μας που λέγεται Ακράτητος!! Προφανώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις και για τις δύο ομάδες, γι’ αυτό τον λόγο εμείς θα είμαστε έτοιμοι και θα επιδείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα όπως κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Τέλος εύχομαι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να πάνε όλα καλά για την ομάδα μας και να μας βρει στο τέλος η χρονιά υγιής πρώτα απ’όλα και χαρούμενους!!

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα