Πέρασαν τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Αριδάκη

Πέρασαν τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Αριδάκη

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την απώλεια του  αθλητικού συντάκτη Κώστα Αριδάκη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 64 ετών από ανακοπή καρδιάς στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μία ημέρα νωρίτερα είχε πάει για εξετάσεις.

Ο Κώστας Αριδάκης γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Αμέσως μόλις  ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές άρχισε να απασχολείται ως αθλητικός συντάκτης και το 1980 εντάχθηκε στο μισθολόγιο της εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ». Στην εφημερίδα «ΦΩΣ» έγινε γνωστός με τη στήλη του «Αγκάθι», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Ενήμερος», «Ομάδα και Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Φίλαθλος», «Sportime», «Αθηναϊκή» και από το 1988 στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», το 1993, εργάστηκε με πάθος για να καθιερωθεί το νέο αθλητικό ραδιόφωνο, ενώ αθόρυβη και ανιδιοτελής ήταν η προσφορά του τα χρόνια του αγώνα ενάντια στο «μαύρο» της ΕΡΤ, μέσα από τη λειτουργία της «ERT Open».

Ο Κώστας Αριδάκης υπήρξε ένας ευσυνείδητος και εργατικός συνάδελφος, ο οποίος με ευγένεια και χαμηλούς τόνους, πρόσφερε πολλά στην αθλητική δημοσιογραφία από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε, πάντοτε με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Συνεργαστήκαμε μαζί στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην ΕΡΤ ΟΠΕΝ Κώστα είσαι στις καρδιές μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα