Πένθος στον Θρίαμβο Αθηνών από την απώλεια του Μιχάλη Τζανόγλου

Πένθος στον Θρίαμβο Αθηνών από την απώλεια του Μιχάλη Τζανόγλου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Πένθος επικρατεί στις τάξεις του Θρίαμβου Αθ., καθώς έφυγε από την ζωή το στέλεχος της ομάδας, Μιχάλης Τζανόγλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Η οικογένεια του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗΣ εκφράζει τη βαθειά της οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του εκλεκτού στελέχους του συλλόγου κ. Μιχάλη Τζανόγλου.
Αγαπητέ Φίλε Μιχάλη, όσοι από εμάς είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί σου, γνώρισαν την καλοσύνη, την ευθύτητα, την εντιμότητα και τη μαχητικότητά σου, σε θέματα που αφορούσαν το σύλλογο που υπηρέτησες με πίστη και αφοσίωση.
Καλό ταξίδι Μιχάλη, η οικογένεια του Θριάμβου θα διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη σου και θα σε έχει πάντα στην καρδιά της”.

Αύριο Δευτέρα 30/7 στις 13:00 οι άνθρωποι του Θρίαμβου Αθ. θα πουν το ύστατο χαίρε στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Τζανόγλου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θα είναι αύριο το μεσημέρι στο νεκροταφείο του Βύρωνα για να αποχαιρετήσουν έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε από το σύνολο του ποδοσφαιρικού κόσμου της Αθήνας.

Τα συλλυπητήρια του Υμηττού

Ο γειτονικός σύλλογος του Υμηττού μέσω ανακοίνωσης του εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον Θρίαμβο Αθ., για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας, Μιχάλη Τζανόγλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Από το Δ.Σ. του ΑΟ Υμηττού τον πρόεδρο, τους προπονητές και όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές θερμά συλλυπητηρία στην ομάδα Θρίαμβος Αθηνώνκαι στην οικογένεια του για τον Μιχάλη Τζανόγλου, εκλεκτού στελέχους του συλλόγου.

Καλό ταξίδι Μιχάλη”.

Σχετικά Άρθρα