Παρέμεινε ο Παντελίδης στον Ιωνικό Νικαίας

Παρέμεινε ο Παντελίδης στον Ιωνικό Νικαίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Για ακόμα μία χρονιά θα συνεχίσει στον Ιωνικό, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Παντελίδης.

Ο ηγέτης των “κυανόλευκων” κατά την περσινή σεζόν ήταν καθοριστικός εντός και εκτός γηπέδου για τον Ιωνικό και όπως ήταν φυσιολογικό η διοίκηση της ομάδας έκανε τα πάντα για την παραμονή του.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Την τεράστια πίστη και αφοσίωσή του στον Ιωνικό δείχνει για πολλοστή φορά ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Παντελίδης.

Ο ταλαντούχος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα μιας και συμφώνησε με τον σύλλογο σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Ο εκ των στυλοβατών της άμυνας του συλλόγου για έναν ακόμη χρόνο σφραγίζει την παραμονή του στον Ιωνικό αποδεικνύοντας την αδιάλειπτη σχέση του τόσο με την ομάδα όσο και με τον φίλαθλο κόσμο.

Αρκετά καθοριστική υπήρξε, φυσικά, και η περσινή παρουσία του αρχηγού, ο οποίος ήταν και από τους mvp της σεζόν που παρήλθε τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός βάζοντας «πλάτη» όποτε το χρειάστηκε ο σύλλογος.

Ιωνικός και Παντελίδης, λοιπόν, συνεχίζουν μαζί με βλέψεις, όνειρα και φιλοδοξίες για μια γεμάτη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά”.

Σχετικά Άρθρα