Παρελθόν ο Τάκης Αγγελάκης από τον Αμπελακιακό μετά συνοδείας απολογισμού

Παρελθόν ο Τάκης Αγγελάκης από τον Αμπελακιακό μετά συνοδείας απολογισμού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Από την στιγμή που η ομάδα δεν μπόρεσε να μείνει στην Γ’ Εθνική, λογικό επόμενο ήταν η διοίκηση του Αμπελακιακού να οδηγηθεί στην λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Τάκη Αγγελάκη.

Στην σχετική ανακοίνωση μάλιστα του Αμπελακιακού που συνοδεύεται από τον απολογισμό των αγωνιστικών πεπραγμένων της ομάδας στην Γ’ Εθνική την οποία άδοξα αποχαιρέτησε αναφέρονται τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

Ευχαριστούμε, τον προπονητή μας, Κύριο ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΑΚΗ για την συνεργασία πού είχαμε επί 2 συνεχόμενα έτη, τον άνθρωπο που πραγματικά άλλαξε την ιστορία του συλλόγου μας. Στην ζωή κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος. Σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία με τον Κύριο ΑΓΓΕΛΑΚΗ λύθηκε κοινή συναινέσει και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς για το ταξίδι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, το οποίο δεν είχε το τέλος που όλοι θα θέλαμε και είχαμε βάλει σαν στόχο, δεν επετεύχθη για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.
Μας στοίχισε το ότι δεν αγωνιστήκαμε στην φυσική μας έδρα (το Δημ. Γήπεδο Αμπελκακίων ήταν κλειστό λόγω ανακατασκευής) με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη απώλεια βαθμών εντός έδρας. Στη συνέχεια και ειδικότερα στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος είχαμε κάποιες άτυχες διαιτησίες εις βάρος μας όπως τα παιχνίδια με τον Εθνικό, τον Γιούχτα και το Κερατσίνι εντός έδρας όπου πραγματικά μας στοίχησαν τουλάχιστον 7 βαθμούς που δικαιωματικά έπρεπε να είχαμε πάρει.
Όμως μέσα από το ταξίδι στην Γ’ Εθνική, εμείς βγαίνουμε πιο δυνατοί και με περισσότερη γνώση. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους όπου στάθηκαν δίπλα μας όλον αυτό το χρόνο, τους επαγγελματίες και χορηγούς του νησιού μας για την οικονομική στήριξη προς τον σύλλογό μας και ιδιαίτερα την οικογένεια ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα για την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε, επίσης, τον προπονητή μας, Κύριο ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΑΚΗ για την συνεργασία πού είχαμε επί 2 συνεχόμενα έτη, τον άνθρωπο που πραγματικά άλλαξε την ιστορία του συλλόγου μας. Στην ζωή κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος. Σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία με τον Κύριο ΑΓΓΕΛΑΚΗ λύθηκε κοινή συναινέσει και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Ευχαριστούμε τον γυμναστή της ομάδας μας Κύριο ΑΛΑΪΣΚΑ ΝΑΣΟ, έναν ακούραστο εργάτη, έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο(ειδικά για τα παιδιά της Σαλαμίνας).
Τέλος, να ευχηθούμε στον ΟΦΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή επιτυχία στη νέα σεζόν. Και στον γειτονικό και φιλικό ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα