Παρελθόν από τον Μιθριδάτη ο Βασίλης Τσιάκαλος

Παρελθόν από τον Μιθριδάτη ο Βασίλης Τσιάκαλος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο επιτυχημένος τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος με την ομάδα του Μιθριδάτη.

Ακόμα κι όταν στην αναμέτρηση με τους Σαλαμινομάχους στην οποία ο Μιθριδάτης προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, η ομάδα του έπαιξε με δέκα και εννέα παίκτες.

Ο Βασίλης Τσιάκαλος λοιπόν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Μιθριδάτη και για την απόφασή του αυτή μας δήλωσε τα εξής:

«Σύμφωνα με την εκτίμηση όλων η πορεία μας παρά τις αντιξοότητες ήταν επιτυχημένη. Στο σημείο αυτό θέλω να αρχίσω με ένα ευχαριστώ στους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία μας αυτή τη σεζόν. Από κει και πέρα, βάση στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς, όχι μόνο εκπληρώθηκαν, αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος και αυτό γιατί στόχος ήταν να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα και να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται και η ομάδα αυτή κατάφερε, ενώ ξεκίνησε με μείον έξι βαθμούς να μπει στα μπαράζ ανόδου και να κάνει πρόκριση και στο Κύπελλο Πειραιά.

Επίσης, καταφέραμε δυο ρεκόρ για την ομάδα του Μιθριδάτη.

4 μήνες αήττητοι εντός και εκτός έδρας.
ενάμιση γύρο αήττητοι εντός έδρας.
Όλα αυτά για μια ομάδα, η οποία μια βδομάδα πριν την έναρξη του Κυπέλλου είχε μηδέν παίκτες στο ρόστερ της. Παρ’ όλα αυτά το παλέψαμε».

Σχετικά Άρθρα