Παραίτηση Πανοηλία και Αλαΐσκα στον Αία

Παραίτηση
Πανοήλια Λεωνίδα /Νάσου Αλαΐσκα

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ,ως προπονητικό Τιμ,να ανακοινώσουμε την παραίτηση μας από το Αίαντα Σαλαμίνας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ.Τασο Σιδηρόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε να αναλάβουμε τις τύχες του ιστορικού Αία ώστε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να πατήσει ξανά στα πόδια (κάτι το οποίο κατορθώθηκε και με το παραπάνω και βαθμολογικά και στις συνειδήσεις του ποδοσφαιρικού κόσμου του Πειραιά). Μία ευθύνη στην οποία δώσαμε το 200% και με επιτυχία (κατ εμάς και από όσα εισπράξαμε από τον κόσμο αυτές τις μέρες από το Σαββατο) φέραμε είς πέρας, αφήνοντας την ομάδα πρώτη αήττητη και με την καλύτερη επίθεση .
Το γεγονός όμως παρά την από όλους παραδεκτή & απίστευτη πορεία της ομάδας (ακόμα και από τον πιο αισιόδοξο στις αρχές της “προετοιμασίας”) , ότι εισπράξαμε αγνωμοσύνη και πίκρα από ορισμένους ανθρώπους ,που ίσως να θέλουν να βλέπουν τον Αια ,να τρώει 7 και 11 Γκολ και να είναι στη β κατηγορία ,μας οδήγησε στην παραίτηση μας .
Θέλουμε να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας (τα λιοντάρια μας όπως τους λέγαμε μεταξύ μας) μέσα από τη ψυχή μας να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, κάτι το οποίο το αξίζουν και έπρεπε να είχε γίνει ήδη , βάση και των όσων συνέβησαν με τις τιμωρίες και τις μη τιμωρίες “γενικά στο πρωτάθλημα” .
Μετά τιμής
Λεωνίδας Πανοήλιας
Νάσος Αλαΐσκας

Σχετικά Άρθρα