Πανλιοσιακός Α.O: Εκλεισε την φετινή χρονιά…

Πανλιοσιακός Α.O: Εκλεισε την φετινή χρονιά…

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη φετινή χρονιά η ομάδα του Πανλιοσιακού Α. Ο.
Καλό φαγητό, ευχάριστα νέα, 2 θετικά αποτελέσματα από τα πρόσφατα φιλικά με Εθνικό Πανοράματος και ΔΑΣ Ζεφυρίου και εξαιρετική εικόνα τη φετινή χρονιά, έκλεισαν πανηγυρικά τη σεζόν για την αγαπημένη μας ομάδα.
Δικαιολογημένα, η δεύτερη οικογένειά μας γιορτάζει.
Έτσι, το ΔΣ και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν τα σχέδια για τη νέα αθλητική χρονιά σε ένα γεύμα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του διοικητικού συμβουλίου και του ιδρυτή – προπονητή Δημήτρη Πλαβούκου, για να ευχαριστήσουμε την αγωνιστική μας ομάδα, και τα είχε όλα. Καλή διάθεση, χαμόγελα, αισιοδοξία, νέους στόχους και φυσικά νόστιμους μεζέδες.
Η βραδιά έκρυβε εκπλήξεις, καθώς κοντά μας βρέθηκε ο μέγας χορηγός του Πανλιοσιακού, διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ, Απόστολος Ραβάνης, ο οποίος συνομίλησε με όλα τα παιδιά και έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για το ήθος τους και το ποιοτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν και φέτος.
Ο ίδιος δήλωσε πως δε σταματά στιγμή να βρίσκεται στο πλάι του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου #Πανλιοσιακού και νιώθει περήφανος για τη προσπάθεια αυτών των νέων αθλητών, πολλοί από τους οποίους υπήρξαν και μαθητές του.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και τη προσφορά του στο γεύμα.
Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που μας έκαναν περήφανους για μια ακόμη αγωνιστική χρονιά.
Σας αγαπάμε!
Καλό καλοκαίρι!
Τα καλύτερα έρχονται!

Σχετικά Άρθρα