ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ: Τέλος ο Μπάμπης Λιαδάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ: Τέλος ο Μπάμπης Λιαδάκης

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πανελευσινιακού ΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας του με τον κόουτς Μπάμπη Λιαδάκη.
Με σεβασμό στην επιλογή του, αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για τις μακροχρόνιες υπηρεσίες του στον Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!
Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε τοπικό επίπεδο , στηρίζει και δίνει πλήθος ευκαιριών και εμπειριών σε Ελευσίνιους προπονητές και πάντα ο σύλλογος μας είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντι τους. Το ίδιο πιστεύουμε ότι εφαρμόσαμε και στην περίπτωση του κόουτς Μπάμπη Λιαδάκη!
Άλλωστε ήταν ο πρώτος προπονητής των Ακαδημιών μας το μακρινό 2005 και μέχρι σήμερα , πόστο που υπηρέτησε με συνέπεια !
Η εργατικότητά και η προσωπικότητα του κάλυπτε κάθε του αδυναμία κι αυτός ήταν ο λόγος της έμπρακτης στήριξης του Συλλόγου μας με την συνεχή ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, σε αντίθεση με άλλες ομάδες που συνεργάστηκε παράλληλα με την θητεία του στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ .
Φίλε Μπάμπη σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα ζήσαμε αυτά τα 17 χρόνια κοινής διαδρομής και ευχόμαστε ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ να αποτελέσει ένα σημαντικό μεταβατικό σταθμό στην καριέρα σου!

 

 

Σχετικά Άρθρα