ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ: ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ: ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά από δύο χρονιάς σιγής λόγω της πανδημίας ο Σύλλογος μας επανήλθε με μια γιορτή λήξης των Ακαδημιών για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά αντάξια του μεγέθους του και της ιστορίας του στο κομμάτι των Υποδομών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα παιδιά των Ακαδημιών μας με τους γονείς τους, οι προπονητές όλων των τμημάτων, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη ΝΔ κ. Λιάκος Ευάγγελος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς, η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας κ. Κατερίνα Κριεκούκη, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Βαρβάρα Ρεντούμη και ο head coach του στίβου του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο.- PANELEFSINIAKOS APO κ. Σπύρος Τσούτσουρας.
Τιμήθηκαν δύο από τους βασικούς χορηγούς των Ακαδημιών μας, η COSMOTE και η εταιρεία TerrabyteNet, καθώς και οι αθλήτριες και οι αθλητές μας που ήταν πιο συνεπείς στις προπονήσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα δόθηκαν ατομικά βραβεία στα παιδιά που κέρδισαν τα μικρά challenges που έβαλαν οι προπονητές τους. Μεγάλη και ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση του Εφηβικού μας για την άξια άνοδο του στην Α’ Κατηγορία.
Ως Διοίκηση εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παρουσία όλων σας καθώς και όσων συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ιδιαίτερα όμως στους φίλους της ομάδας Θεόφιλο Κοπαλίδη και Πέτρο Κάπουα για τη βοήθεια τους.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας υπενθυμίζουμε την έναρξη του Summer Camp από τη Δευτέρα 20.6.22.
Και του χρόνου ξανά εδώ καλύτεροι, μεριμνώντας πάντα για το μπάσκετ και το μέλλον του στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή!

ΑΡΓΥΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Σχετικά Άρθρα