ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ: Με σκληρή δουλειά θα πετύχει τους φετινούς στόχους του ο Ακράτητος

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ: Με σκληρή δουλειά θα πετύχει τους φετινούς στόχους του ο Ακράτητος


Ο προπονητής του Ακράτητου Ανω Λιοσίων Παναγιώτης Λουμάκης μίλησε στο topiko24.gr .
<<Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες της Γ´ Εθνικής κατηγορίας με υγεία και μακριά από τραυματισμούς.
Εύχομαι να ανοίξουν όλα με τα ανάλογα μέτρα που χρειάζονται και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας γιατί όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση οι επιπτώσεις στην κοινωνία μας θα είναι ανάλογα αρνητικές.
Στα δυο φιλικά που παίξαμε με Παναρκαδικό και Προοδευτική ,εάν αναλογιστούμε την τετράμηνη ομαδική απραξία και δουλεύοντας οι ποδοσφαιριστές μόνο ατομικά, η εικόνα ήταν αρκετά καλή. Ευτυχώς οι αθλητές μας έχουν καταλάβει την δυσκολία της κατάστασης και έχουν δείξει στις προπονήσεις την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που ζητάμε με τους συνεργάτες μου.
Ξεκινάμε το μίνι πρωτάθλημα με πρώτο σταθμό το εκτός έδρας παιχνίδι στο Κερατσίνι χωρίς ελλείψεις και όσο το δυνατόν ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε προπονηθεί κατάλληλα και εάν αυτά που θέλουμε αποτυπωθούν στο γήπεδο θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτελέσματα.
Ο προγραμματισμός της διοίκησης το καλοκαίρι και το προπονητικό μας πλάνο να στηριχθούμε σε έναν κορμό 5-6 μεγάλων-έμπειρων ποδοσφαιριστών και το υπόλοιπο ρόστερ να στελεχωθεί από νεαρούς ταλαντούχους αθλητές 18 έως 22 ετών με τους περισσότερους να προέρχονται από τα τμήματα υποδομής μεγάλων ΠΑΕ μας δίνουν την δυνατότητα να δουλεύουμε στις προπονήσεις σκληρά και με πάθος προσδοκώντας μόνο τα ανάλογα καλά αποτελέσματα. Με αφοσίωση και σκληρή δουλειά είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας θα πετύχει τους φετινούς στόχους της και θα φανεί πολύ δυνατή στο εγγύς μέλλον>>.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα