Παλικαρίσια νίκη και άνοδο στην Γ΄Εθνική ο Βύζας Μεγάρων 4-1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παλικαρίσια νίκη και άνοδο στην Γ΄Εθνική ο Βύζας Μεγάρων

Ο Βύζας Μεγάρων με πολύ καλή αμυντική τακτική και ξαφνικές αντεπιθέσεις κατάφερε να επικρατήσει στο τελευταίο παιχνίδι στη Νίκαια της Ελλάδος Ποντίων με 4-1 και να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Γ΄Εθνική μετά απο έξι χρόνια.

Τα τέρματα της ομάδος του Δημήτρη Καλύκα που έστησε στρατηγικά την ομάδα του μέσα στο γήπεδο παρά την αφόρητη ζέστη σημείωσαν οι Ατματζίδης στο 4′ μετά από σέντρα του Κενδριστάκη. Στο 45+2 ο Κωνσταντινίδης μετά από ασίστ του Ατματζίδη. Στο 76′ ο Μανωλιάς, και στο 80′ ο Κενδριστάκης. Για λογαριασμό της Ελλάδας Ποντίων που είχε ισοφαρίσει σε 1-1 σημείωσε ο Μαούνης στο 10′.

Στο τέλος οι φίλαθλοι του Βύζαντα πανηγύρισαν τη νίκη -άνοδο ενώ αναμένεται γλέντι στα Μέγαρα.

Εξαιρετική διαιτησία του Μανώλη Μανδαλενάκη και των βοηθών Μπλαβάκης-Μπιμπάκης (Ηρακλείου).

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (προπονητής Σταύρος Τζαναβάρας) Λευκόπουλος, Πλουμάτος (82′ Ντόσκορης), Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος (78′ Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι. Λάπας.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας) Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Μανωλιάς (90+1 Φουρνάρης), Σαχόλι, Φυσαράκης, Φλέγκας, Κενδριστάκης (84′ λ.τρ. Δρυμούσης), Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης, Ατματζίδης, Καραγιάννης.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα