Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του ΑΟ Πανελευσινιακού. Η ΝΕ Μεγαρίδας νικήτρια

ΝΕΜ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του ΑΟ Πανελευσινιακού. Η ΝΕ Μεγαρίδας νικήτρια

Ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά το Τουρνουά των Αισχυλείων, που διοργάνωσε ο ΑΟΚ Πανελευσινιακός με τη στήριξη του Δήμος Ελευσίνας – Municipality of Elefsina και της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας
Στον πρώτο ημιτελικό η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. επικράτησε του ΚΑΟ Κορίνθου με σκορ 85-75, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό η Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας επικράτησε του Πανελευσινιακού με σκορ 76-59.

Η ΝΕ Μεγαρίδας νικήτρια

Μεγάλος νικητής για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. η οποία επικράτησε της άξιας φιναλίστ Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα μας που επικράτησε του ΚΑΟ Κορίνθου με σκορ 66-60.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Υφυπουργός Ψηφιακών Συστημάτων και Κτηματολογίου κ. Thodoris Livanios ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λεωνίδας Παππάς, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ κ. Κριεκούκη Κατερίνα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Αδάμ Σοφία.
Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και το θέαμα που πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, τους φιλάθλους της πόλης που γέμισαν το γήπεδο και βεβαίως τους γιατρούς που βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων την κ. Χριστίνα Νικολάου και τον κ. Φώτη Τατάκη.

Σχετικά Άρθρα