Ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά υποδομών Σάκης Κουβάς

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ “ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ”

10 ομάδες, 4 ηλικιακές κατηγορίες, 250 παιδιά, 25 αγώνες και “ατελείωτο” παιχνίδι ακόμα και όταν ο καιρός άρχισε να γίνεται “εχθρικός”. Χωρίς βαθμολογίες, χωρίς σκοπιμότητες. Μόνο αυτό που θέλουν τα παιδιά: παιχνίδι!
Αυτό ήταν με αριθμούς το 6ο τουρνουά “Σάκης Κουβάς” που ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες τιμώντας το ζωντανό θρύλο του μεγαρικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ΔΣ του ΑΣ Ευκλείδη ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν το τουρνουά με την παρουσία τους. Το δήμαρχο κο Σταμούλη, τον επικεφαλή δημοτικού συνδυασμού και δημοτικό σύμβουλο κο Βαρελά, και τις ομάδες Μεγαρικό (από Μέγαρα), Πανελευσινιακό (από Ελευσίνα), το Μανδραϊκό (από Μάνδρα), Δύναμη και Κριό (από Ασπρόπυργο), Δόξα & σχολή ΟΣΦΠ (από Σαλαμίνα), και φυσικά την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων. Ήταν συγκινητική η παρουσία των όμορων δήμων που με χαρά δέχθηκαν την πρόσκληση των διοργανωτών (Ευκλείδη & σχολή ΟΣΦΠ Μεγάρων – Αργώ).

Πολλά συγχαρητήρια στον ακούραστο Δημήτρη Κέλλη που ήταν η “ψυχή” του τουρνουά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αργώ Μεγάρων και την κα Χαρούλα Γκίνη που διέθεσε τις εγκαταστάσεις της για την άρτια διεξαγωγή όλων των αγώνων.

Κλείνουμε δίνοντας ραντεβού για το 7ο τουρνουά “Σάκης Κουβάς” μαζί με μία υπόσχεση ότι όσο μπορούμε θα συνεχίσουμε να το διοργανώνουμε για να μεταλαμπαδεύουμε το ήθος και το μεγαλείο του Σάκη στα νέα παιδιά του ποδοσφαίρου.

Καλή χρονιά και υγεία σε όλους.

Σχετικά Άρθρα