Ολοκληρώθηκε το 10ο SUMMER CAMP του Πανελευσινιακού ΑΟΚ

 Ολοκληρώθηκε το 10ο SUMMER CAMP του Πανελευσινιακού ΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το δέκατο SUMMER CAMP του Πανελευσινιακού ΑΟΚ.

Επιτυχία αγωνιστική, αφού τα παιδιά γυμνάστικαν, χάρηκαν, διασκέδασαν,έμαθαν. Επιτυχία συμμετοχής αφου στα 2 γήπεδα έφθασαν στο ανώτατο υγειονομικό όριο παιδιών. Επιτυχία προβολής της Ομάδας του Πανελευσινιακού ΑΟΚ και της Πόλης  καθώς σπουδαία ονόματα του Μπάσκετ την επισκέφτηκαν, μίλησαν με τα παιδιά, τα συμβούλεψαν και υπέγραψαν αυτόγραφα! Ο Πανελευσινιακός από τη μεριά του τους πρόσφερε την επετειακή του φανέλα για τα 90 Χρόνια της Ιστορίας του!

Την εβδομάδα αυτή γύμνασαν τα παιδιά ο Ματθαίος Καραχάλιος (Προπονητής της Αντρικής μας ομάδας), ο Βασίλης Πέτρου, ο Λευτέρης Πατρινός, η Σταυρούλα Πρασσά, και ο Αλέξανδρος Κυριακόπουλος με την καθοδήγηση του τεχνικού  διευθυντη Νίκου Βούλγαρη!
Η Εβίνα Μάλτση, ο Δημήτρης Μαυροειδής, η Αρτεμις Σπανού, ο Βασίλης Ξανθόπουλος και η Αφροδίτη Κοσμά ήταν οι σπουδαιοι επισκέπτες!
Τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Παππάς Λεωνίδας και Μενέλαος Μίχας, η Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ Ευη Ανθή και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Γιάννης Καλυμνάκης, που βράβευσαν τους αθλητές και τις αθλήτριές .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη τη Διοίκηση για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και ιδιαίτερα στον Δημήτρη Κριτσίλα και την Ελένη Μήλιου για την καθημερινή παρουσία και υποστήριξη του Καμπ.
Μεγάλη υποστήριξη του Καμπ από το κατάστημα οπτικών του κου Παρουσιάδη, αλλά και του ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΤΟΥΡΣ για τις μετακινήσεις των παιδιών!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γονείς και τα Παιδιά για την άψογη συνεργασία τους!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
!
Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Σχετικά Άρθρα