Όλοι οι παίκτες που ανανέωσαν στον ΑΟ Καραβά αλλά και οι έφηβοι που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα

Όλοι οι παίκτες που ανανέωσαν στον ΑΟ Καραβά αλλά και οι έφηβοι που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Καραβάς που γνωστοποιεί τα ονόματα όλων των παικτών που ανανέωσαν στην ομάδα και τα ονόματα όλων των εφήβων που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία με όλους τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.
Προς ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας ανακοινώνουμε την μέχρι στιγμής διαμόρφωση του ρόστερ μετά από την παραμονή αλλά και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.
Στην ομάδα παρέμειναν οι εξής:
Βαλάντης Αναγνωστόπουλος,Τζανέτος Μώτος,Μισέλ Μπιλιμπάσι,Ομεράι Αντώνης,Χονδρουδάκης Παντελής,Καλιακούδας Γιάννης,Φούντας Σίμος,Μουλίδης Μανώλης,Τσαούσης Χρήστος,Παπαδόπουλος Σταύρος,Θηραίος Βασίλης,Γκούτσιος Δημήτρης,Κουμεντάκος Μιχάλης,Μπεσού Λουί.
Απο την εφηβική ομάδα επιλέχθηκαν οι παρακάτω αθλητές να προπονηθούν με την ανδρική ομάδα:Κατσούρης Βασίλης,Γιώτης Άγγελος,Ραπουσάι Κλέβι,Λούκος Κωνσταντίνος.
Αποχώρησαν οι:Γεωργίου Δημήτρης,Μελάς Θεόδωρος,Καμμένος Νίκος,Λίμα Κωνσταντίνος,Κούσης Γιάννης,Τάνκα Αριστοτέλ,Ταλαμπέκος Κώστας,Δόνας Σπύρος,Αναγνώστου Πάρης,Ντούνιας Γιώργος,Μητρόπουλος Θάνος,Ζαρκάδας Τάσος,Ρηγούτσος Ευγένιος.
Μεταγραφικά η ομάδα μας έχει ενισχυθεί επειδή όμως ο σχεδιασμός συνεχίζεται θα ανακοινωθούν όλοι μαζί προς τους φίλους της ομάδας μας μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η διοίκηση ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν την συνεργασία με την ομάδα και εύχεται καλή συνέχεια σε αυτούς που έχουν αποχωρήσει.

Σχετικά Άρθρα