Ολική ανατροπή η Νέα Πέραμος. Παράπονα από την διαιτησία ο Ηρακλής Ελευσίνας

Ολική ανατροπή η Νέα Πέραμος. Παράπονα απο την διαιτησία ο Ηρακλής Ελευσίνας

Ανώτερη στο β΄ημίχρονο η Νέα Πέραμος σε ένα κατάμεστο γήπεδο αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ στην συνέχεια έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε στο γήπεδο Γιώργος Ρουμελιώτης στο Καλυμπάκι Ελευσίνας του Ηρακλή που έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία με 3-1, κάνοντας το 2Χ2.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου είχε μια ελαφρά υπεροχή και κατάφερε σε μιά αντεπίθεση και ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Νέας Περάμου να ανοίξει το σκόρ στο 12΄’ . Ο Ρετζίνο έβγαλε την κάθετη πάσα από τα αριστερά στον Παντελή Κατσάφαρο που με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε η ομάδα της Νέας Περάμου του Χάρη Κοπιτσή μπήκε με φοβερά αποθέματα δυνάμεων και κατάφερε να γυρίσει τούμπα το μάτς.
Στο 48′ δυνατό σούτ του του Στράτου Δουκάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κλαδά. Στην συνέχεια στο 53′ το γήπεδο πήρε φωτιά ο Δουκάκης έγινε κάτοχος της μπάλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έβγαλε την σέντρα και ο Σεβαστής την έστειλε στα δίχτυα. Στην φάση ο παίκτης της Νέας Περάμου ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο βοηθός Παύλος είχε σηκώσει το σημαιάκι του. Υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και τον βοηθό από τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα ο διαιτητής Αλιάγας να πάρει την απόφαση να δείξει σέντρα.Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Νέας Περάμου έφερε το ματς στα ίσια 1-1.
Στο 77′ ο Γιάννης Τοπτίδης με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα Κλαδά 1-2.
Στο 82′ τραγικό λάθος στην άμυνα του Ηρακλή και του τερματοφύλακα ο Δουκάκης από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα και ο Τσακάι την έστειλε με σούτ στα δίχτυα 1-3.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89′ ο Γεωργιάδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μαρινόπουλο του Ηρακλή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει παίζετε προκαλώντας τις διαμαρτυρίες του πάγκου και των παικτών του γηραιού.
Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας που ελέγχεται στην φάση της ισοφάρισης της Νέας Περάμου και στον μη καταλογισμό του πέναλτι για τους γηπεδούχους. Βοηθοί: Θωμόπουλος-Παύλος. Παρατηρητής αγώνα Μέγας Καραμπίνης. Παρατηρητής διαιτησίας Θοδωρής Τριανταφυλλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Κλαδάς, Αξιώτης, Τσακουρίδης, Δικράν(66΄λόγω τραυματισμού Μαρινόπουλος), Ρήγος, Πουρής, Ζίου(65′ Τουρλίδης Κ), Γκόρος, Ρετζίνο(57′ Ρούσσος), Κατσάφαρος, Λιόλιος.
ΠΑΓΚΟΣ:Δεμιρσάι, Χοτζάι, Τουρλίδης Χ, Μπέγκου.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(προπονητής Χάρης Κοπιτσής): Ελάνογλου, Γεωργιάδης, Δραγάσης(50′ Μιχαήλης), Λημνιάτης(87′ Ζουμπλιός),Πατσιονίδης, Λουκίδης(53΄Τσακάι), Τοπτίδης, Γκελάι(87′ Κοκόσης), Σεβαστής(87′ Νάκος), Δουκάκης, Καμπόλης.
ΠΑΓΚΟΣ: Ρόκου, Μπάρδης, Αναστασίου.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
ΑΛΙΑΓΑΣ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ-ΔΟΥΚΑΚΗΣ-ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ν.ΠΕΡΑΜΟ
ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ

Σχετικά Άρθρα