Οι προεθνικές ομάδες της Δυτικής Αττικής με τον Πειραιά την Τετάρτη στα Μέγαρα

Η 1η αγωνιστική για τις Προεθνικές Ομάδες Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/2/2023 και ώρα 12.00 (Κ14) & 14.30 (Κ16) στο γήπεδο του Βύζα Μεγάρων.Αντίπαλες η ομάδα της ΕΠΣΔΑ με την ΕΠΣ Πειραιά.
Στο πλαίσιο κοινωνικής δράσης που πραγματοποιούμε σε κάθε παιχνίδι της Προεθνικής μας ομάδας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Μάριος δέχτηκε την πρόσκληση των Υπευθύνων του Εκπαιδευτικού προγράμματος μετά από εισήγηση που έγινε στην επιτροπή της ΕΠΣΔΑ, θα βρεθεί στα αποδυτήρια,θα συνοδεύσει τις ομάδες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και θα παραμείνει στον πάγκο της ΕΠΣΔΑ μαζί με το προπονητικό Team για τα παιχνίδια, ώστε να έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά όλη την διαδικασία!
Θέλουμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρες νικητές, νικητές της ζωής, όχι μόνο ενός παιχνιδιού και ο Μάριος είναι το καλύτερο δυνατό παράδειγμα για τα παιδιά μας και τον ευχαριστούμε που δέχτηκε την πρόσκληση μας!
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και θα είναι μεγάλα χαρά για τα παιδιά να είμαστε όλοι δίπλα τους και να υποστηρίξουμε την προσπάθειά τους!

Σχετικά Άρθρα