Οι Παλαίμαχοι του Πανελευσινιακού τίμησαν την μνήμη του Νίκου Αδάμ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜ

Οι Παλαίμαχοι του Πανελευσινιακού τίμησαν την μνήμη του Νίκου Αδάμ

Στο δημοτικό στάδιο ΚΟΣΜΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ στην Ελευσίνα οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Πανελευσινιακός και οι Παλαίμαχοι του Πειραιά τίμησαν την μνήμη του Νίκου Αδάμ.Για την ιστορία οι σταχυοφόροι έχασαν με 1-2 από τους ομολόγους τους.
Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο της εμβληματικής αθλητικής προσωπικότητας που εργάστηκε με πάθος για την ομάδα που αγάπησε τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Α.Ο, τον οποίο και υπηρέτησε ως Ποδοσφαιριστής, Προπονητής, Πρόεδρος 2003-2005 σε μια περίοδο που ο Σύλλογος περνούσε δύσκολες στιγμές, Πρόεδρος και συνιδρυτής του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών.
Ο Νίκος Αδάμ υπήρξε πρωτεργάτης της ίδρυσης της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και εμβληματική αθλητική μορφή της πόλης, που έγραψε χρυσές σελίδες στην αθλητική ιστορία της ομάδας. Ακόμη και όταν «κρέμασε τα παπούτσια» του συνέχισε να προσφέρει με το ίδιο πάθος, στην ομάδα που αγάπησε και συνέδεσε σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής του.
Διετέλεσε για αρκετά χρόνια Προπονητής της ομάδας και μετέπειτα Πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.
Ο Νίκος Αδάμ φιγούραρε στο θρυλικό ρόστερ της ομάδας με συμμετοχές στην Α’ Εθνική Κατηγορία την περίοδο 1961-62.
Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο Θανάσης Κριεκούκης, η Χήρα του Νίκου Αδάμ Αθηνά, η κόρη του Σοφία, η παλιά δόξα της ομάδος Ματθαίος Μουράτης και άλλοι. Δόθηκαν πλακέτες από τους Παλαίμαχους του Πειραιά στον δήμαρχο Αργύρη Οικονόμου για την προσφορά του στα δρώμενα και στην Αθηνά και Σοφία Αδάμ.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα