Οι παλαίμαχοι του Αστέρα Μαγούλας 4-1 τον Ηρακλή Ελευσίνας

Σε επίπεδο βετεράνων

 

Οι παλαίμαχοι του Αστέρα Μαγούλας επικρατώντας του ομολόγου  Ηρακλή Ελευσίνας, με σκορ 4-1. Όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες,ανοιχτό παιχνίδι, πολλές φάσεις,και το κυριότερο/ ματς σε αθλητικά πλαίσια,όπως αρμόζει σε ματς Βετεράνων.
Προηγήθηκε ο Αστέρας με σουτ του Ρόκκα έξω από την περιοχή, για να διπλασιάσει ο Συκοβάρης με όμορφη ενέργεια και ωραίο τελείωμα για το 2-0.  Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Παροτσίδης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ της άμυνας του Αστέρα, και πλάσαρε υποδειγματικά μείωσε σε 2-1,σκορ που έληξε και το α’μέρος.

Στο Β’ ημίχρονο μετά από εξοχή συνεργασία μεταξύ Μπαριάμογλου και Μαυροειδή το σουτ του τελευταίου έξω από την περιοχή και η μπαλλα στο γ’ της εστίας του Βαρασσά για το 3-1.

Λίγο αργότερα σε σύγχυση στα Καρέ του Ηρακλή, ο Μπαριάμογλου πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 4-1.

Ήταν ομολογουμένως ένα πολύ όμορφο ματς ,ανάμεσα σε δυο ομάδες που ξέρουν το ποδόσφαιρο,χαρίζοντας ωραίες στιγμές….

Διαιτήτευσε ο Γιώργος  Δημητρακόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Χατζησίμος):  Δήμας,Ταμπακάκης, Λινάρδος, Τυρλής, Παπαδόπουλος, Γκίκας, Συκοβάρης, Τιπτιρής, Ρόκκας, Σκόδρας, Μαυροειδής, Χατζησίμος, Μπαριάμογλου, Στραιτούρης, Χατζηδάκης, Μαυρίδης, Δούκας, Δόβρης, Καλογήρου, Ντάφλος,Καλμπένης.


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(Μολυβιάτης):  Βαρασσάς, Ντάρδας, Τσατσαρώνης, Συμπάρδης, Καλιώρας, Αδάμ, Μαρμαρινός, Θεοδοσόπουλος, Γκούμας, Μακρής, Παροτσίδης, Λιάσκος.

Η Διοίκηση και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας, ευχαριστούν τους ομολόγους τους του Ηρακλή Ελευσίνας, για την άψογη συμπεριφορά και το ωραίο παιχνίδι που έπαιξαν....
Επόμενο ματς του Αστέρα, την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο Ρουμελιώτης στις 19.30 με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό.

 

 


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Σχετικά Άρθρα