Οι ευχές του Παλληνιακού στον άσο Μαλάι που μέσω ΑΕΚ πήγε στα Τρίκαλα

Οι ευχές του Παλληνιακού στον άσο Μαλάι που μέσω ΑΕΚ πήγε στα Τρίκαλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Τις καλύτερες ευχές για την καλύτερη δυνατή πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίας έστειλαν μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση και οι άνθρωποι του Παλληνιακού σε ένα δικό τους παιδί.

Ο λόγος για τον νεαρό άσο Κώστα Μαλάι που μέσω ΑΕΚ πήγε στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση του Παλληνιακού:

Τα καλύτερα στον Κωνσταντίνο Μαλάι!
Ένα δικό μας παιδί, ο Κωνσταντίνος Μαλάι, ο οποίος ήταν και ο MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αναχώρησε για… μεγάλες πολιτείες κάνοντας το τεράστιο άλμα στην καριέρα του, καθώς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, στην οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο! Μόλις στα 19 του χρόνια ο Κωνσταντίνος θα αποκτήσει τις πρώτες του εμπειρίες σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα του ΑΟ Τρικάλων στη Β’ Εθνική και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα και με χαρά θα παρακολουθούμε από εδώ και στο εξής την πορεία του.

Ο Κωνσταντίνος είναι υπόδειγμα χαρακτήρα και ποδοσφαιριστή που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, γι’ αυτό και οι κόποι του ανταμείφθηκαν. Σαν Παλληνιακός θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τα δικά μας παιδιά να έχουν τη σωστή εξέλιξη στο ποδόσφαιρο και ευχόμαστε να δοθούν τέτοιες ευκαιρίες ξανά σε ποδοσφαιριστές μας στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα