Οι επίλεκτοι Αθήνας 2-2 με την Acropolis

Οι επίλεκτοι Αθήνας 2-2 με την Acropolis

Φιλικό παιχνίδι Παλαιμάχων μεταξύ των επιλέκτων Αθήνας των Ισθμιων και της Ακρόπολης διεξήχθει στα Ισθμια Κορινθίας με το τελικό αποτελέσμα να λήγει 2-2.

Εγιναν βραβεύσεις με πλακέτες  και απονομές. Τιμήθηκε ο πρόεδρος της Acropolis Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, ο Στέλιος Δόξας, ο πρόεδρος των βετεράνων της Προοδευτικής κ. Κώστας Βαφειάδης, ο παλαίμαχος Στέλιος Βογιατζής, ο Στέλιος Δόξας, και ο Μιχάλης Μπισμπίκης  οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για προσωπικούς λόγους………..την παραλαβή ανέλαβαν οι Κοι ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΙΔΑΛΗΣ από τον Γ.Αρχηγό Κο ΝΙΚΟ ΔΙΑΡΟ και τον ταμία Κο ΤΡΙΜΠΟΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ οι οποίοι και θα παραδώσουν τις πλακέτες.

Ο κ.Μιχάλης Μπισμπίκης θα είναι ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ CLUB ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΙΣΘΜΙΑΚΟΥ που θα γίνει στις 19-06-2021 στον υπέροχο υπαίθριο χώρο του ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ GRANDE για τα ”γενέθλια” της πρώτης 10ετίας από την ίδρυση της ομάδος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Ηλίας Αστερής. Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Βαγγέλης Τσουγγάρης.

Οι παλαίμαχοι ευχαριστούν  τον ΜΑΝΟΛΗ ΝΙΚΟΛΙΝΤΑΗ για την πλήρη κάλυψη σε τεχνολογικό υλικό και το ”πλούσιο” και μοναδικό φωτογραφικό υλικό!!!!!!!!!!!!!!!! Στα ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ..

Ο κ.Μιχάλης Μπισμπίκης τόνισε:

<<Αυτές οι στιγμές με τιμούν ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο των βετεράνων ΑKROPOLIS ! ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ! Και όλο το Δ.Σ. Για την βράβευσή μου !! Εύχομαι να συνεχίσετε τις αθλητικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες βοηθώντας τους συνανθρώπους μας!!! Να είστε όλοι καλά με υγεία!!

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα