Ο Βύζας Μεγάρων ξαναμπήκε στο κόλπο

Ο Βύζας Μεγάρων ολική ανατροπή

Ο Βύζας Μεγάρων έκανε ολική ανατροπή αφού έχανε στο ημίχρονο από τη Ζωφριά στο γήπεδο Καματερού κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη με 3-1 και να ξαναμπεί ξανά στο κόλπο.
Τα τέρματα σημείωσαν οι: Παπαδάκης 75′ (πέναλτι), Τσιγγόπουλος 82′ από ασίστ του Τοπτίδη, και Καλέμι στο 90+3 από πάσα του Νάκα.Για λογαριασμό των γηπεδούχων που προηγήθηκε στο σκόρ  ήταν ο Νικολάου 40′.
Οι Μεγαρείς τελείωσαν το μάτς με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Αρχοντάκης για εξύβριση.Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε στο τέλος και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γελάρδος.
Διαιτήτευσε ο Χρόνης.  Η  ομάδα της Ζωφριάς έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία. Βοηθοί: Φούρκας, Κορέστη.

Αξίζει να σημειωθεί τρείς ώρες στο νοσοκομείο με κεφάλι ανοιγμένο περιμένοντας να του κάνουν τρια ράματα ήταν ο ποδοσφαιριστής Κώστας Πατσιονίδης.

ΖΩΦΡΙA(Xρήστος Ράλλης)Γελάρδος, Ράγγος, Καλαμποκανάς, Νίκας, Ρόντο, Φελλάς(66’ Καγιούλης), Σούλα, Πατσιονίδης(71’ Πανάκιας), Νικολάου(80’ Ιωσηφίδης), Μπουραντάς, Κατσαρός.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(Σάκης Βερούτης): Αρχοντάκης, Μουσκάι, Τοπτίδης(82′ Ξενάκης), Βελέντζας, Πατσιονίδης(46′ λόγω τραυματισσμού Χάρμπαλης), Σιδέρης(55’Νάκας), Φλέγγας, Γάλας(46΄Κλωνάρης), Παπαδάκης,Τσιγγόπουλος, Ρομάριο Καλέμι.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα