Ο Βύζας Μεγάρων στην Μαγούλα 3-1 τον Αστέρα

Καθάρισε με Παπαδάκη, Τοπτίδη, Τσιγγόπουλο

 

Ο Βύζας Μεγάρων στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας επικράτησε στην Μαγούλα του Αστέρα με 3-1 και βρίσκεται πάντα μέσα στο κόλπο.

Τα τέρματα της ομάδος του Σάκη Βερούτη σημείωσαν οι: Παπαδάκης 18’ Τοπτίδης 40’ Τσιγγόπουλος 50’. Για λογαριασμό των γηπεδούχων σκόραρε με πέναλτι ο Συμεωνίδης 58′.

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Βαλκάνος-Θωμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αστέρα αγωνιζόταν απο το 35΄με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Στεφανίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Θανάσης Καραπαναγιώτης): Στεφανίδης, Χωραβάτης, Κορωναίος, Κικίδης(89’ Παλιγγίνης), Συμεωνίδης, Κουσιορής(37’ Βυθούλκας), Παυλάκης, Μουζάκας, Καμενίδης(85’ Γρηγοριάδης), Απαζίδης, Μοίρας(70’ Πολιός).

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Σάκης Βερούτης): Ξενάκης, Μουσκάι, Χάρμπαλης, Μπαντούνας, Βελέντζας, Φλέγκας, Καλέμι, Σιδέρης(61’ Νάκας), Τσιγγόπουλος(54’ Γάλας), Παπαδάκης(71’ Κλωνάρης), Τοπτίδης(61’ Καλτσάς).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Η Διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει το λογιστικό γραφείο της κ. Ρούλας Κακαρίκου, για την χορηγία της, στις φόρμες αποστολής της ομάδας μας.

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα