Ο Βύζας Μεγάρων για την ημιτελική φάση 2-0 στην Ελευσίνα τον Ηρακλή

 

Καλέμι-Παπαδάκης τα γκόλ των κιρινόμαυρων

 

Ο Βύζας Μεγάρων επιβλήθηκε στο Γιώργος Ρουμελιώτης στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης κυπέλλου στην Δυτική Αττική του Ηρακλή Ελευσίνας με 2-0 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης.
Οι κιτρινόμαυροι του Κυριάκου Μίχα στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο σημείωσαν δύο τέρματα ενώ είχαν και ένα δοκάρι. Πλήγμα για τους Μεγαρείς ο τραυματισμός στο 32′ του Γιάννη Τοπτίδη στο δικέφαλο που θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.
Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Μιχάλη Κατσάφαρου προσπάθησαν όσο μπορούσαν έκαναν κάποιες ευκαιρίες αλλά μάταια.
Τα τέρματα του Βύζα σημείωσαν ο Καλέμι με κεφαλιά στο 40′ από σέντρα του Κλωνάρη, και ο Παπαδάκης με σούτ στο 77′ από ασίστ του Νάκα.
Το δοκάρι για την ομάδα του Βύζα ο Στρατιδάκης 83′.
Ευκαιρίες για γκόλ: Καλέμι 18′ 23′ 28′ Παπαδάκης 62′. Κόρμαλης 36′ Στύλλα 41′ Γκολφινόπουλος 75′.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Μουσκάι, Μπουλγκουρίδης, Φυσαράκης, Νάκας, Στρατιδάκης, Καλέμι, Σταυρόπουλος. Από τους γηπεδούχους οι Αξιώτης, Καρδάμης, Γκολφινόπουλος, Πετσίτης, CEKA.

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί Παύλος-Χρυσέλλης. 4ος Μανούρας Χ.
Παρατηρητής αγώνα Κώστας Βαλσαράς. Ιατρός αγώνα Τσελώνης Νίκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Παπακωνσταντίνου, Αξιώτης, Χατζηαντωνάκης, Καρδάμης, Πετσίτης, Αρναουτάκης(63′ Τσακουρίδης), Γκολφινόπουλος, Στύλλα(82′ Παροτσίδης), CEKA, Κατσάφαρος, Κόρμαλης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Κυριάκος Μίχας): Αρχοντάκης, Μουσκάι, Μπουλγκουρίδης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Νάκας, Καλέμι(80′ Χατζής), Κοντούλης(84′ Ροκού), Στρατιδάκης, Κλωνάρης(63′ Σταυρόπουλος), Τοπτίδης.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα