Ο Βύζας Μεγάρων χαιρετίζει την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ

Ο Βύζας Μεγάρων χαιρετίζει την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ

Ο Α.Γ.Σ ΒΥΖΑΣ χαιρετίζει την απόφαση της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ και ξεκινά την δημιουργία της ομάδας ΒΥΖΑΣ Β’ (αναπτυξιακής) στα πρότυπα των ομάδων της Super League που θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2000 έως και 2006. Οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στην μηνιαία κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ΟΜΑΔΑΣ Β’ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πρώτη ομάδα μετά το πέρας του μήνα εφόσον υπάρξει ανάγκη.
Μετά από ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ (υπ. αριθμό 28/22.07.2022) παρέχεται η δυνατότητα στα Σωματεία πού συμμετέχουν σε ανώτερες Κατηγορίες (Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ) να συμμετέχουν με δεύτερες ομάδες στις χαμηλότερες Κατηγορίες των πρωταθληματων των Ενώσεων. (ΕΠΣΔΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).
Με τον τρόπο αυτό, η Ομοσπονδία προφανώς προσπαθεί να καλύψει το κενό, το οποίο εντοπίζεται στον χώρο ανάμεσα στο εφηβικό και το ανδρικό πρωτάθλημα και πλήττει ποδοσφαιριστές, οι οποίο χάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρώτο και ταυτόχρονα δεν κρίνονται έτοιμοι για το δεύτερο.
Ως προς τον τρόπο και την διαδικασία θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση έπειτα από την σύνταξη του σχετικου κανονισμού από
ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ της ΕΠΟ.
Έναρξη προπονήσεων και δοκιμαστικών από την Δευτέρα 29/8 /2022 και ώρα 17.00 στο γήπεδο του ΒΥΖΑΝΤΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛOYΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ!

Σχετικά Άρθρα