Ο Βύζας Μεγάρων απέδρασε από την Μάνδρα

Βύζας Μεγάρων όπως παλιά

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε στην Μάνδρα του Μανδραικού με 4-0. Οι παίκτες του Βασίλη Στασινόπουλου ήταν οι “κυρίαρχοι του παιχνιδιού” έπαιξαν σαν την γάτα με το ποντίκι αγωνίστηκαν με πειθαρχία στο παιχνίδι τους με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δίκαια επικράτησαν.
Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και με δράστη τον Γιώργο Τσιγγόπουλο που σειμείωσε χατ-τρικ χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια στο τέλος του αγώνα χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Μπότση αγωνίστηκε όπως έπρεπε αλλά έπεσε σε ένα δυνατό και ανώτερο αντίπαλο. Είχε μερικές καλές στιγμές αλλά τις έλειπε η ουσία. Αξίζει να σημειωθεί έμεινε εκτός 18άδος ο Βασίλης Πατσιονίδης σημαντική απώλεια.Με την ομάδα της Μάνδρας αγωνίστηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βύζα Σαμ Εμετόβ.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ.

12΄ Ο Γάλας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά ο Κλωνάρης έπιασε την κεφαλιά άουτ.
20′ κόρνερ από τα δεξιά του Παπαδάκη ο Κλωνάρης έπεισε την κεφαλιά άουτ.
22′ Ξαφνικό σούτ του Παπαδάκη μέσα απο την μικρή περιοχή πέρασε ξυστά άουτ
26′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Τοπτίδης έβγαλε την σέντρα απο τα αριστερά η μπάλα έφτασε στο Γάλα που έκανε νέα σέντρα απο δεξιά και ο Γιώργος Τσιγγόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκόρ 0-1.
30′ δυνατό σούτ του Κλωνάρη πάνω από τα δοκάρια.
35′ ο Τσουκαλάς(Μ) έπεισε ένα δυνατό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή άουτ.
48′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ Ο Σιδέρης έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο επερχόμενος Γιώργος Τσιγγόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 0-2.
52′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Γάλας έδωσε την ασίστ στο Γιώργο Κλωνάρη που με διαγώνιο σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 0-3.
55′ Δυνατό σούτ του Κουκούλη(Μ) πάνω από τα δοκάρια.
60′ Ο Εμετόβ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Βύζα έκανε το σούτ και σαν από μηχανής θεός ο Πατσιονίδης έδιωξω πάνω στην γραμμή.
77’Σέντρα του Γάλα κεφαλιά του Τσιγγόπουλου άουτ.
79′ Κόρνερ του Ζίου ο Τσουκαλάς(Μ) έπιασε το γυριστό σούτ άουτ.
87′ Ο Μουσκάι έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Γάλα που με κεφαλιά την έστειλε στο δοκάρι.
90+1 ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Γάλας σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιώργος Τσιγγόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-4.

Πολύ καλή η διαιτησία του Φώτη Ντάουλα. Βοηθοί: Δημόπουλος, Βαλκάνος. 4ος: Πολύζος.
Παρατηρητής αγώνα Πάρης Τσιμίκος.
Ιατρός αγώνα Κώστας Οικονομόπουλος

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Γιάννης Μπότσης): Παπακωνσταντίνου, Μουράτι, Δούλος, Σταλμπουτζής, Εμετόβ(63′ Πολυτάρχου), Βάσης, Τσουκαλάς, Κουκούλης(59’Κρανιδιώτης), Σφακιανάκης(46′ Πολυμενάκος), Ζίου, Μουράτι(70′ Χαλκίδης).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: SPAHIA,Μπακάμης, Παπαμάρκου.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Βασίλης Στασινόπουλος): Αρχοντάκης, Μουσκάι, Τοπτίδης, Πατσιονίδης, Βελέντζας, Νάκας(70’Φλέγκας), Γάλας, Σιδέρης(80’Χάρμπαλης), Τσιγγόπουλος, Παπαδάκης(65’Καλτσάς), Κλωνάρης(87′ Δρυμούσης).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ροκου, Ξενάκης, Χατζής.

 

 

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα