Ο Βύζας Μεγάρων ανακοίνωσε τον Κώστα Μπαντούνα. Tην Δευτέρα η προετοιμασία

Ο Βύζας Μεγάρων ανακοίνωσε τον Κώστα Μπαντούνα

Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μπαντούνα.

Ο υψηλόσωμος 1,91 κεντρικός αμυντικός, βρέθηκε  στα γραφεία του Βύζαντα, όπου παρουσία του προέδρου Λεων. Νικολάου και του αντιπροέδρου Δημ. Παπαδόπουλου υπέγραψε για έναν χρόνο στην ομάδα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε αγωνιστεί στον Βύζαντα την περίοδο που η ομάδα αγωνίζονταν στην  Γ’ Εθνική.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Βύζαντα, ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού, ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και νέων, παίρνοντας σε ηλικία 18 ετών μεταγραφή στην Κίεβο Βερόνα.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και συγκεκριμένα με τον Αχαρναικό στην Β’ Εθνική, αλλά και με την Κηφισιά, την Καλαμάτα και τον Παναργειακό στην Γ’ Εθνική.

Η διοίκηση του Βύζαντα καλωσορίζει τον Κώστα Μπαντούνα στην ποδοσφαιρική της οικογένεια, του εύχεται να είναι υγιής και να συμβάλλει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας.

Την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία

Tην Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Περάμου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Βύζαντα.

Σχετικά Άρθρα