Ο Βύζας Μεγάρων 4-0 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Επέστρεψε στις νίκες

Ο Βύζας Μεγάρων επέστρεψε στις επιτυχίες και χάνοντας γκόλ με το τσουβάλι επικράτησε σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του ΠΑΟΚ Μάνδρας με 4-0.

Τα τέρματα της ομάδος του Μάκη Πανταζή σημείωσαν οι: Κουρκούτης40’ , Κλωνάρης 74’, Λαλάης 87’, Δρίτσας 90’.

Διαιτητής Μπούρδος. Βοηθοί: Θωμόπουλος-Τερζόπουλος

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Μάκης Πανταζής): Μπαλασάκης, Μουσκάι, Χάρμπαλης(60’Μήτσος), Εβερετ, Πατσιονίδης, Φλέγγας(84’Μπρούσος), Λαλάης, Βούκα, Εζουμεζού(71’Kλωνάρης), Κουρκούτης, Δρίτσας.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Πολυτάρχου, Ανδρέου, Καραγιάννης, Εμετόβ.

 

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): Τσαπάρας, Τουρλίδης, Πετσίτης, Πέτρου, Ριζάι, Βόγκα, Λάσκος(67’ Γιώτης), Λουκίδης(65’Πλούμπης), Λόλι, Δουδέσης, Νάκος(73’ Mήνος).

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Σπαχίγια, Παπακωνσταντίνου.

Την βασιλόπιτα για το νέο χρόνο έκοψαν οι ακαδημίες του Βύζαντα το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο παραλιακό κέντρο Ιλ Μόντο.
Παρευρέθηκαν τα παιδιά των ακαδημιών με τις οικογένειές τους οι προπονητές Μάκης Πανταζής και Νίκος Πατσίρης, οι υπεύθυνοι των ακαδημιών, ο πρόεδρος του Βύζα Λεωνίδας Νικολάου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης, ο πρόεδρος του Μίμα Μανώλης Κάμπαξης, ο Δήμαρχος, ο βουλευτής Πάντζας, αντιδήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο Βύζας με ειδικές πλακέτες τίμησε την εταιρεία Φάνης ΑΕ και Αιγέας ΑΜΚΕ (Αθ. Μαρτίνος) για τις χορηγίες τους, τις οικογένειες παλαιών παραγόντων του ποδοσφαίρου οι οποίοι ανέδειξαν τον Βύζαντα στην Α΄ εθνική κατηγορία Νίκου Παπαγιάννη, Νίκου Μουστάκα και Αντώνη Υψηλάντη, το Δημήτρη Τραγκουμανίδη, το Γιώργο Μπερδελή, το Σπύρο Μουστάκα καθώς και τον παλαιό ποδοσφαιριστή του Βύζαντα και συγγραφέα Μελέτη Παπαθανασίου.

ΑΝ.ΤΣ.

 

Σχετικά Άρθρα