Ο Βύζας με Αργύρη Στρατιδάκη 2-0 την Ενωση Ασπροπύργου

Ο Βύζας με Αργύρη Στρατιδάκη 2-0 την Ενωση Ασπροπύργου

Ντεμπούτο με νίκη για τον Δημήτρη Καλύκα στον πάγκο του Βύζα Μεγάρων που επικράτησε της Ενωσης Ασπροπύργου με 2-0 στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣΔΑ.

Οι κιτρινόμαυροι χωρίς να φορτσάρουν έκαναν ευκαιρίες διατήρησαν την υπεροχή και δίκαια επικράτησαν. Καλύτερος παίκτης του Βύζαντα ήταν ο σκόρερ Αργύρης Στρατιδάκης, Σαχόλι, Μανωλιάς, Χατζημελετιάδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από το συγκρότημα της Ενωσης Ασπροπύργου ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Χολέβας που όσες φορές προσπάθησε έκανε σωτήριες επεμβάσεις, Καρδάμης, Παρασχάκης,Τζαχρήστας, Στύλλα, Μακρογιαννάκης,

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Βύζα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα με το κλείσιμο του πρώτου γύρου. Τα τέρματα σημείωσε ο Αργύρης Στρατιδάκης 2′ 32′ από σέντρες του Παναγιώτη Ατματζίδη. Ενώ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ τέρμα που σημείωσε ο ίδιος ο Στρατιδάκης 69’.

Διαιτήτευσε ο Χ. Μανούρας. Βοηθοί  Τερζόπουλος-Καντανολέων. Στο 25’ αποβλήθηκε από τον πάγκο της Ενωσης ο Γιάννης Καλιτζάκης.

ΒΥΖΑΣ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας):  Κουφής, Λύγδας(54′ Φρυγανάς), Μανωλιάς, Παικόπουλος(63′ λόγω τραυματισμού Φλέγγας), Φυσαράκης, Σαχόλι, Κενδριστάκης(90′ Δρυμούσης), Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης, Ατματζίδης(90’Μαυρονάσος). Κωνσταντινίδης.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(Ι.Καλιτζάκης-Μ.Κατσάφαρος): Χολέβας, Αξιώτης, Παρασχάκης, Καρδάμης, Τζαχρήστας, Μπουλάς(78’Κουρουπάκης), Καραλής, Στύλλα, Κατσάφαρος, Μακρυγιαννάκης, Πέτσας(59’Τσιρικλός).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΥΚΑΣ

ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα