Ο Βύζας (5Χ5) με Ρενέ Σταύρε 1-0 τον Μεγαρικό

Ο Βύζας (5Χ5) με Ρενέ Σταύρε 1-0 τον Μεγαρικό

Υστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις νεύρα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και σκληρές μονομαχίες στο τοπικό ντέρμπι ο Βύζας έκαμψε την αντίσταση του Μεγαρικού που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι με 1-0 και έχει 5Χ5 και προηγείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μεγαρικού του Ζήση Ζήκου είχε τον έλεγχο της μπάλας τις ευκαιρίες και την κατοχή. Ο Μεγαρικός έδειξε πως όλες τις ομάδες θα τις “κοιτάξει στα μάτια”, πως σέβεται τον αντίπαλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πετάξει ”λευκή πετσέτα” και πάντα θα κυνηγά το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λευτέρη Βασιλειάδη μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να πετύχουν κάποιο γκόλ και τα κατάφεραν.

Ο διαιτητής  κ. Φαρμάκης  ανέχτηκε όχι μόνο το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Μεγαρικού, αλλά και τις φραστικές επιθέσεις προς το πρόσωπό του χωρίς να κάνει ούτε παρατήρηση!
Αξίζει να σημειωθεί πλήγμα για τον Βύζα οι τραυματισμοί του Κώστα Χατζημελετιάδη και Ρενέ Σταύρε που για ευνόητους λόγους αντικαταστάθηκαν από τον προπονητή τους.

ΦΑΣΕΙΣ:

5′ Σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Σελμανάι έπιασε την κεφαλιά άουτ
20′ δυνατό σούτ του Κώνστα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Πορανίδη
22′ φάουλ του Βασιλειάδη απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Βύζα
36′ Σούτ του Κώνστα έξω από την περιοχή πέρασε ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι
45+2 ο Στρατιδάκης μόνος του πλάσσαρε σε κενή εστία και σαν απο μηχανής θεός έσωσε πάνω στην γραμμή ο Χριστοδουλίδης.
57΄ η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Μεγαρικού ο Καρβούνης που είχε μπεί νωρίτερα αλλαγή επωφελήθηκε το λάθος στην άμυνα του Βύζα μπήκε στην μικρή περιοχή και πλάσσαρε άουτ.
62′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Στρατιδάκης έδωσε την ασίστ μέσα στην περιοχή στον Ρενέ Σταύρε που με ένα διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Σκλιά 0-1

87′ ο Κωνσταντινίδης σε κενό τέρμα πλάσαρε άουτ.

Με φαλτσοσφυρίγματα η διαιτησία του Φαρμάκη. Βοηθοί: Οκονόμου-Χαμπιλάι.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ(προπονητής Ζήσης Ζήκος): Σκλιάς(77′ Τσολιάκος), Ελέζι, Χριστοδουλίδης, Χιώτης, Μαυρίδης, Πέππας, Σερταρίδης, Βασιλειάδης, Άλκος(68′ Χάντης), Κώνστας(54′ Καρβούνης), Δρυμούσης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Λευτέρης Βασιλειάδης): Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Αμαραντίδης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Μανώλης, Στρατιδάκης, Χατζημελετιάδης(40′ λόγω τραυματισμού Καραγιάννης), Σταύρε(68′ λόΓω τραυματισμού Λύγδας), Σελμανάι(87′ Τοβόρε), Σαχόλι.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα